torstai 1. tammikuuta 2015

Voima tervetuloa takasin :)

Nyt niiden kaikkien vimputtelu treenien jälkeen onkin kiva tehdä hieman raskaammalla painolla treenejä. Ehkäpä niiden 10x10 teko kannatti sillä penkissä napsahti enkat ja tänään kyykyssäkin 130 kiloa oli yllättävän kevyttä ja sain tehtyä sillä ihan sarjaakin.
Kyykätessä meni puolet treeniajasta, sillä palautumis aika oli hieman pidempi kuin normaalisti.
Prässiä ja reidenojennusta tein myös. 
Tarviiko aina tehdä miljoona liikettä koipitreenissä? Ei kyllä tarvitse, kun kunnolla tekee niin ei tarvitse 20 eri liikettä hinkkailla. Onko enempi parempi vai laatuko ratkaisee? Varmaan jokainen tietää vastauksen siihen.

Matkalla alas....

Kävin täydentämässä lisäravinne arsenaalia myös reissua varten Sportsnutritionin kaupalla. Kohteessa kun lisäravinteet on ihan järkyttävän kalliita ja valikoima on suppea.

Ruokakaupasta tullessa jätin myös sormen auton takaluukun väliin, jumaleissön teki höpöä. Kaipa tuossa ködessä painot sentän pysyy, se oli vaan etusormi. Kyllä mä vähän ripaskaa tanssin siellä parkkipaikalla sormi takakontin puolella. Eipä tuo murtua tainnut, vähän vaan tykyttelee ja hieman sinertää, mutta toimii.


Eilen oli lepoa, tosin hieronta taitaa viedä sen totaalisen levon hyödyn. Kävin myös tekemässä vuoden viimeisen ohjauksen Minnan kanssa.

Sain myös pahoinvointilääkettä reumalääkkeen seuraksi ja huono olo pysyi poissa.
Tänään sitten parit treenit, Selkää aamusta.

Selälle:
Leukoja ( ei mene montaa)
Alatalja.
Ylätalja.
Alatalja vuorokäsin.
Mave loppuun.

Leukojakin tuli taas treenin alkuun vedettyä, jos olisin ne lopussa tehnyt ei varmaan olis tullut ensimmäistäkään. Oli mulla keventäjäkin paikalla :)
Mavea päätin tehdä loppuun ja sehän oli kivaa pitkästä aikaa, päätin kuitenkin tehdä sen vasta loppuun, koska halusin väsytellä selän ensin muilla liikkeillä. Eipä siinä paljoa rautaa liikkunut, mutta sen verran, ettei purkkaa pystynyt samaan aikaan syömään.

Loppuun pieni valitusvirsi.
Salilla oli tänään pientä lemua ilmassa, kolme ihmistä haisi aivan järkyttävän pahalle. Ei siinä ihan välittömässä läheisyydessä pystynyt olemaan, eikä erään kohdalla edes 5 metrin säteellä.
Kyllä niitä treenivaatteita voi vaikka vähän pesastakin välillä ja dödöä kainaloon laittaa. Hiki kuuluu kyllä asiaan, mutta se että meinaa oksentaa viereen ei ole kyllä ihan normaalia.


Tein ihan vahingossa lupauksenkin, sanoin saavani spagaatin (kunnolla) kun tullaan Helmikuussa takaisin kotiin reissusta :)

3 kommenttia:

 1. Olipa vaan hyvä treeni! Tosin, en ole edes kipeä! ;) Ehkä huomenna... Jään odottelemaan spagaattia ja lupaan itsekin venytellä useammin, kuin kerran tammikuun aikana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei tuu kipeäksi niin seuraavalla kerralla lupaan että tulee :) Ainakin kaksi kertaa venytellään ;)

   Poista
  2. Ups, mitähän onkaan ens kerralla luvassa?! ;) No okei, mä lupaan venytellä kolme kertaa! ;)

   Poista