maanantai 23. helmikuuta 2015

Ei tarvinut onneksi montaa päivää maata kuumeen kourissa. Sunnuntaina kävin jo tekemässä aerobisen, vähän rauhallisemmin kuin normaalisti. Venyttelin myös, kuten olen tehnyt nyt aina aerobisten jälkeen.Tänään aerobinen aamulla, asteen reippaammin ja illalla kevyesti rintaa ja hauista. 
Jos ei olisi kisadietti menossa, saattaisin huilata vielä muutaman päivän, mutta ainakin toistaiseksi kunto on ollut sellainen että jumpata kykenee. 
Painokin tipahti sairaana ollessa ja osa johtui varmasti tyhjenevistä lihaksista, oli mistä tahansa niin kelpaa mulle :)

Leiponutkin olen:
Melkein hiilariton lettu Ohje TÄÄLLÄ

Iltapala jogurtti näyttää nykyisin tältä, kivempi syödä kuin pelkkää nestettä.


Tein myös pannukakkua uunissa, vähän muokkasin tuota letun ohjetta lisäämällä siihen Lupiinijauhoa ja vähentämällä proteiinijauhon määrää.


Sitten kun välillä tuntuu, että mitään ei tapahdu. No hauis ei ainakaan oo kasvanut, se on aina pieni ja nyt se on pienempi :)
Tuosta olisi vielä syytä kutistua enemmän seuraavan 8 viikon aikana.


Jospa sitten nyt kunto sallii, niin tankataan torstaina.

2 kommenttia:

  1. Itse yritän epätoivoisesti lisätä liikkuvuutta/ venytellä lonkkia, jotta spagaatti onnistuisi multakin. Ehkä kesään mennessä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vie oman aikansa, mutta kyllä se sitten menee ajan kanssa. Ensin voi tuntua epätoivoiselta, mutta kas kummaa jonkin ajan päästä se sitten meneekin :) Tsemppiä venyttelyyn Ellu!

      Poista