torstai 26. helmikuuta 2015

Vähän nuolaisin, ennen kuin tipahti....
Arvokasta rasvanpoltto aikaa tuhlaan makaamalla kotona, tosin palaahan se rasva kun syö alle kulutuksen ja kuumeessa kaloreita pitäs palaa enemmän kuin normaalilämmössä ;) ei se silti kovinkaan mukavalle tunnu.
Kuume is back tai siis nyt just ei oo mutta pari päivää sitten oli ja eilen vielä lämpöä. Tässä nyt sit kuulostellaan etä mihin suuntaan olo menee vai meneekö minnekään. Ilmeisesti  lukkoon lyöty tankkauspäivä saa mun käymään niin kuumana, että siitä ei tule mitään :)


Olen sitten koristellut mun toisia bikineitä, maannut, yskinyt,  (joka on muuten helpottanut) leiponut Katsellut huonoja ohjelmia tv:sä. Voi luoja mitä shaipaa tuolta telkkarista tuleekaan, aivan liikaa tosi tv:tä, miksi kaikki on niin kovin vähäjärkisen tuntuisia tuolla ruudun sisällä???  

Jos mä makaan vielä tämän viikon niin jäljellä on 7 viikkoa diettiä. Onko se paljon vai vähän? Kai se riippuu kunnosta miltä näyttää. Kuntohan on kuumeen jäljiltä sellainen roikkuvan vetinen :) 
Tyhjät lihakset ja nesteinen. Neste lihaksista hiipii tuohon ihon väliin ja se vasta nättiä onkin. Omasta mielestä näyttää enivei aina paskalle vaikka rasvaprosentti olisi 5. Koitin mä bikineitäkin tossa kun oikein pöhötti ja se vasta hupia olikin :) siitä saa hyvin motivaatiota, kun biksun nauhat uppoo nahkaan... (ehkä tilanne ei nyt niin paha ole)

Ei auta kuin luottaa toisen sanaan, että ehditään vielä (ellei tää kehkokuumeeksi muutu) katsoin eilen Sykettä (sitä ohjelmaa) ja olin sen jälkeen ihan varma, että mullakin on lintuinfluenssa... 
Mun täytyy katsella jotain muita ohjelmia ja tehdä nyt vaan mielikuvaharjoittelua tulevaa varten.


Sportsnutritionilta on tullut uusi palautusjuoma FORCELLE. Appelsiini/ vanilja.
Maku kuulostaa eksoottiselle, mutta jopa mun mielestä se oli hyvä. Olen vähän sellainen vaniljaa tai suklaata enemmän vetävä tyyppi, mutta tämä oli mukava ylläri.
Tein tällaisia muffini vuokaan tulevia juustokakkuja.Pohjaan voisin käyttää myös kookoskermaa, jos maidolle on allerginen, henkisesti tai fyysisesti. Silloin toki arvot hieman muuttuvat rasvaisempaan suuntaan.
74g Philadelphia  3% tuorejuustoa tai sitä kookoskermaa.
100g Alpro soya jogurtti, sokeriton.
100g Persikan puolikkaita, Del Monte light.
5-6 liivatetta.
Makeutus maun mukaan.


Päällinen:
Mustikka 100g/ tai muita marjoja.
Vesi 120g
Agar agaria 1 rkl
Vanilla mauste.
Makeutus.

Päällisen ainekset sauvasekoittimella sekaisin ja lisää sekaan sulatettu liivate. Kaada massa kuppeihin ja laita joko pakkaseen hetkeksi tai jääkaappiin odottelemaan päällisen valmistusta. 

Mustikat kattilaan veden kanssa ja makeutus sekä agar agar perään ja kiehauta niin että agar agar sulaa. Kaada seos kulhoon ja anna jäähtyä kunnes kaadat sen pohjan massan päälle. Ei hyydy heti vaikka hieman jäähtyykin, toisin kuin liivate.

Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi, mutta parhaimpia ovat kyllä seuraavana päivänä. Yleensä niitä ei kyllä ole enää silloin :)10 kuppia.
Koko satsille kaloreita 202
P. 17.6g
H. 18.8g
R. 5.2g

Voi siis syödä kerralla vaikka kaikki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti