torstai 19. maaliskuuta 2015
Keskiviikko 18.3

Kuukausi kisaan ja tänään on ollut ihan naurettavan huono päivä. Viimeinen jalkatreeni ja sekin oli ihan naurettava tai sanotaanko että itkettävä.  Ihan hyvin sain tuntuman koipiin, mutta sen jälkeen piti vähän puhallella ja miettiä että pötkötänkö. Jos olisin pötköttänyt lattialla, en olisi jaksanut nousta ylös. Ruoka ei maistu tai siis maistuu, mut ei juuri tuo ruoka. Rasva ja proteiini tulee korvista ulos pakko leipoa kakkua tänään, saan vähän muita "makuelämyksiä"
Kuitenkin samalla, kun kiukuttelen niin tiedostan että maailmassa on asioita paljon huonommin, että turhaan mä tässä itken. Ensi viikolla saan taas hiilaria (jos luoja suo) joten silloin kaikki on varmaan taas tosi hyvin. Mulla on kaksi kättä, kaksi jalkaa eikä satu mihinkään, pää on myös paikallaan, tosin hieman tyhjänä välillä, mutta muuten soiva peli välillä.
Nämä on juuri niitä hetkiä, kun alkaa haaveilemaan mitä syö kisan jälkeen. Totuus on kuitenkin se, että kaikki ne mitä aattelee ahtaavansa napaansa jää syömättä kuitenkin.  Mutta saahan sitä haaveilla... Niinkuin lottovoitostakin.

                                         
                                          Ystäväni Jennin koira osaa ottaa rennosti???

Torstai 19.3.

Kuten yleensäkin, niin nuo:
- Olen kuolemanväsynyt fiilikset vaihtelee päivän mukaan aika reilustikin. Vaikka eilen oli "huono" treeni, mun jalat on kipeänä, eli ei se hukkaan mennyt sekään hampaiden irvistely eilen salilla. En mä tänään mitenkään nami nami Marko B meiningillä ollut aamusella liikenteessä, paitsi jos vertaa eiliseen niin sitten ehkä. Tyhjä katse löytyi edelleen.

Salille jumpaamaan aamulla aerobista ja venyttelemään. Tällä viikolla, ei ole ollut hierontaa ja nyt sen tuntee, maanantaina pääsen heti aamulla survottavaksi. Siihen asti rullaa ja venymistä reilusti vaan kehiin, ettei satu ihan älyttömästi.
Aerobinen meni kyllä helpommin, kuin eilen, päätin että teen puolet portaita ja puolet jotain muuta, mutta kävikin niin että 50 minuuttia menikin portaissa :)

Illalla treeniin lisäsin vatsoja, syyskuussa viimeksi. Muuten tein selkää ja epäkkäitä. Tosi kivasti sain tuntumaa treeneissä, eikä tarvinut kauheasti puhallella välissä. Normaalissa kierrossa tämä olisi ollut lepopäivä, mutta jostain syystä se siirtyi huomiselle.
Nukuin pari tuntia ennen treeniä ja sehän auttoi kummasti olotilaan. Nyt kyllä uni maistuu, yritän mennä iltaisin 9 jälkeen nukkumaan, aina ei onnistu, mutta useinkaan ei silmät vain pysy auki kympin uutisiin asti. 

MISSÄ MUN HIILARIT ON!!!!


Kuva Eero Kokko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti