sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Salilla käyminen on arvostelulaji (vai oliko se fitness?) 
Oletko tullut jumpalta kotia ja sanonut kotona, että arvaa mitä näin salilla?
Mä olen. Viimeksi tein sen, kun eräällä miehellä oli sellainen oranssi roskapussi puettuna päälle jumpan ajaksi. Tuijottamiseksihan se meni, oli mun mielestä aika eriskummallista pukea muovisäkki hupparin päälle ja sen päälle vielä toinen hihaton paita.
Tietämättä syytä miksi näin pukeutuu leimasin ihmisen jo idiootiksi.
Onko tavoitteena hikoilla enemmän? Vai estää hien tulemista pintaan? Luultavasti esimmäistä, en tiedä.

Nyt kun salilla käyminen on tietyissä ikäpiireissä "muotia" salille raahautuu osittain sellaisiakin treenaajia, jotka treenaa tavoitteellisesti ja haluaa muokata kehoaan suuntaan jos toiseen.
Sitten on niitä jotka käyvät salilla vuodesta toiseen (vakkarit) eikä muutosta välttämättä tapahdu laisinkaan, mutta tämä on heille harrastus ja mukavaa ajanvietettä. Kaikilla ei välttämättä ole samanlaisia tavoitteita, kuin sinulla tai jollain toisella, mutta käyvät silti salilla.

Toisen tavoite voi olla pysyä siinä kunnossa missä on, toisen saada lihasta ja kolmas haluaa laihtua. 
Sitten on niitä jotka ovat kehonrakentajia, fitness urheiljoita, bikinibeibejä tms. Nämä liikkujat eivät tosiaan ole sitä massaa, mutta yleensä heihin kiinnitetään ensimmäisenä huomiota, kun salille tullaan?
Kauhee mörkö voi vaikuttaa pelottavalta ja saada jonkun kääntymään kannoiltaan. -Kun siellä käy niitä bodareita.

Pukuhuoneen puolella voi peilin edessä olla ruuhkaa, sillä selfien ja belfien ottaminen on lähes yhtä tärkeää, kuin itse treeni ja nehän pitää hästägien kanssa lisätä kaikkiin mahdollisiin medioihin, koska muuten treeniä ei tapahtunut ellei siitä ole todisteita. 

Sitten on ne arvostelijat, yleensä ne kuuluvat siihen vakkariporukkaan, jotka käyvät salilla mutta missään se ei juurikaan näy. Heitä on kaikenmuotoisia ja kokoisia, yleinen piirre tässä vakkarien sivuhaarassa eli arvoistelijoissa on se, että he kuvittelevat olevansa jotenkin paremmassa kunnossa kuin ne jotka ovat vähemmän aikaa salioven saranoita kuluttaneet.
 Olen ollut vieressä kuuntelemassa, kun eräästä ystävästäni sanottiin: 
-Ensin se oli tosi hyvässä kunnossa (kisakunto) ja sitten päästi itsensä tuon näköiseksi (kisan jälkeen) Sanoja oli vakkari. En tiedä sitten olisiko hänellä kaljamahoineen ollut varaa sanoa yhtään mitään, tai edes silloin jos mahan tilalla olisi ollut kisa kireä sikspäkki? 

Muitakin olen kuullut ja monesti henkilöt saavat lempinimen jonkin ominaisuutensa mukaan, kun oikeaa nimeä ei tiedetä. Toki lempinimi on helpompi muistaa kuin oikea nimi.
Jalaton.
Läskiperse.
Vanha-nahka.


Tuli vaan mieleen, että millainen sen salin pitäisi olla, että kaikki siellä saisivat käydä? 
Onko se muilta jotenkin pois jos joku ottaa kesken treenin itsestää kuvan peilin kautta?

Kyllä muakin siellä moni asia välillä ärsyttää, kuten että kun lähdetään pukkarista peräkanaa niin ovea ei pidetä auki vaan se menee suoraan nenän edestä kiinni.

Istutaan laitteissa kännykän (i padin) kanssa 5-10 min taukoja, eikä muut pääse käyttämään laitetta.
Tullaan kesken sarjan kyselemään, mitä tahansa.
Viedään kaikki painot jonnekin salin toiseen päähän lojumaan lattialle.

Mutta hei, aina oon treenin saanut tehtyä kuitenkin ja jäänyt joka kerta henkiin. 
Taidan laittaa sen muovisäkin päälle ja lähtee tekemään aerobista. Otan muutaman selfien/belfien, mun alati kutistuvasta hanurista ja onnettomasta hauiksesta ja samalla luon itselleni mielikuvaa että oon karmee mörkö ja aina tikissä. 
2 kommenttia:

  1. Siis what, muovipussi.. Laitappa blogiin sit sellainen muovipussiselfie, jookos :-) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee hankkia sopiva pussi ensin :D

      Poista