perjantai 3. huhtikuuta 2015

Milloinkahan nämä mun jalat palautuu kunnolla? Koipia särkee ja ne tuntuu koko ajan siltä, että olisin vetänyt jonkun tappotreenin niille. Tästä huomaa, kuinka hitaasti jalat palautuu aivan kokonaan. Jalkojen päällä kun on jatkuvasti, eivätkä saa lepoa vaikka itse jalkatreenitkin jättäisi väliin. Onhan ne jo huomattavasti elastisemmat, persaus on palutunut paremmin, nyt se alkaa roikkumaan ;) Eli reppu on aika tyhjä.

Aerobinen salilla ja mä venkuttelin vähän kaikissa laitteissa, kun ei jaksanut yhdessä kauaa hinkuttaa. Huomenna jään kotiin tekemään aerobisen ja venyttelen koirien kanssa lattialla. 

Illalla sitten olkapäitä ja ojentajia.
Tänään on kyllä ollut vähän nihkeä päivä ja väsynyt. Eilen taas silmät suhteellisen kirkkaana painelin menemään. Lihakset on kyllä pirun tyhjät, ei auta vaikka kuinka nitkuttaa painoilla salilla, ei vaan pullistu :)

Päivän fiilis.

Pelin henki on nyt olla lättänä vielä kisaviikolle saakka. Eipä taida tankkaustakaan olla kuin yksi päivä, jos yhtään veikkailen oikeaan suuntaan. Oikeastaan niitä tulee kaksi koska kisoja on kahtena päivänä.  Eli en ryve koko viikkoa puurossa ja riisissä.


Sitruunakakku mikrossa.

20g pofiber.
20g lupiinijauhoa.
30g valkuaista.
1/2 tl leivinjauhoa.
60-70g vettä.
1/2 sitruunan lihat.

Kaikki sauvasekoittimella tai tehosekoittimella sekaisin ja kippaa pieneen syväänlautaseen. Mikrota 2-3,5 min. riippuen mikron tehosta. Voit koittaa pintaa ja kun se ei enää anna periksi, se on valmis.

koko kakku 95 kaloria.
P. 12.5g
H. 4.5g
R. 2,5g

Lupiinajauhon voi korvata kookosjauholla tai proteiinijauheella, mutta arvot muuttuvat silloin riippuen mitä jauhoa käytät.
Kookosjauhoa käyttäessä kakun koostumus ei ole niin kiinteä, siksi tykkään käyttää lupiinijauhoa leivonnaisissa, se sitoo leivosta paremmin.
Jos haluat suklaisemman version, jätä sitruuna pois ja lisää tilalle kaakaojauhetta.
Toki päälle voit tehdä myös suklaata itse, kookosrasvasta ja kaakaojauheesta.
Avokadomousse.

40g avokadoa.
150g jogurttia. Alpro, No sugar.
10g Cocovi, kaakaojauhetta.
Sitruunaa muutama viipale ilman kuoria.
Maukeutta oman maun mukaan.

Sekaan voit lisätä vielä persikkaa jos haluat.

Sauvasekoittimella sekaisin.

Kalorit 189
P. 12g
H. 3.3g
R. 14g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti