torstai 2. huhtikuuta 2015

Tiistai oli sellainen päivä, jota ei vähään aikaan ole ollutkaan, nimittäin täydellinen lepo.
Tosin jos jalkojen murjomista kahteen eri otteeseen ei lasketa?
Illalla mä olin aivan kuollut, sillä eväskippojen kanssa kulkeminen on "raskasta" puuhaa.
Olen todella huono raahaamaan eväitä mukana. Ei siksi, että se olisi jotenkin vaikeaa ,vaan siksi jos ei ole lämmitysmahdollisuutta niin ruoka maistuu aikalailla paskalle. Autossa paistettujen  kylmien sienien syöminen on vähemmän eksoottista (on siellä muutakin seassa). Kyllähän sitä syö kylmänä jos pakko on, mutta mielummin syön ruoan tuoreena. Tosin onhan niitä vaihtoehtoja siihenkin jos kylmennyt sapuska ei maistu.

Ensimmäinen tapaaminen onnistui mutkitta, mutta toinen ei ihan mennyt putkeen, sillä olin väärässä toimipisteessä oikeaan aikaan tosin. Onneksi ehdin kuitenkin paikalle, kiitos vihreiden liikennevalojen ja sujuvan liikenteen Helsingissä.
Kolmanteen mennessä huomasin ajavani aivan väärään suuntaan, perille pääsin kuitenkin.  Valotkin on jäänyt autossa päälle pariin otteeseen, sen verran liukas lähtö, ettei ehtinyt edes varoitin piipata kun olin jo autosta ulkona.

Keskiviikko onkin sitten taas aivan "normaalia" toimintaa. Aerobista kotona fillarilla, en viitsinyt lähteä salille, kun oli ohjaushommia sen jälkeen. Säästin ajomatkoissa aikaa ja ehdin syömään kotona ennen lähtöä.
Kotiin taas ja syömään, kauhea nälkä ehti tulla, jäin henkiin, enkä kiukutellut.
Salille pyrähdys. Tein salilla vatsoja ja vähän aerobista, puntteihin en koskenut, kun eilisen murjonnan jälkeen kuulemma pitää antaa lihoille lepoa :) Olin ihan raato session jälkeen, vaikka sykkeet ei korkealla käyneetkään. Tälläiset hulabaloo päivät vie mehut naisesta, vaikka kivoja ovatkin.
Torstaina tein aerobisen kotona ja miten se tuntuukin kivalle, kun saa yksin omassa rauhassa puuskuttaa. Vähän mua häiritsee jos en ole yksin kotona ja bodari makaa sohvalla, kun itse hikoilen siinä pää punaisena (hieman liioiteltu) mutta ei se kauhean motivoivaa ole jos toinen on vaakatasossa ja toinen ei :) Ymmärrän hyvin jos pariskunnasta toinen koittaa tehdä jotain kotijumppaa/ elämänmuutosta ja kumppani istuu sohvalla jäätelökipon kanssa "kannustamassa" ei kauheasti motivois??Salilla kävin tekemässä selkää ja nautiskelin saunan lämmöstä hetken.
Hinkkailin vähän kaikkea, kun piti ottaa kevyesti, ei kyllä juurikaan hiki tullut.Hirveästi teki mieli köyhiä ritareita, en tiedä mistä idea tuli, mutta pakko oli saada. Kaupassa sitten puristelin leipäpusseja ja valkkasin sieltä "fiksuimman"vaihtoehdon tähän hätään.


 
Tässä sitten sellainen Köyhempi fitness- ritariohje:

Valkuainen 50g
Karppisokeri 3rkl
Kaneli 1 t
Raakakaakaojauhe 1 tl
Pofiberia 1 tl
Vaasan Ruispalat, sämpylä 1 kpl. n. 60g
Proteiinijauhe 1 rkl (valinnainen)

Dippaa sämpylät valkuaisessa ja sen jälkeen kierittele ne kuivissa aineissa. Paista pannulla hetki molemmilta puolilta (ilman rasvaa) ja nautiskele mansikoiden ja jogurtin kanssa. 

Ilman lisukkeita kalorit:
 154
P. 11g
H. 23g
 R. 1.1g
      Kuitua 6.9gJa eikun syömään..

Hauskaa pääsiäistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti