tiistai 21. huhtikuuta 2015

Vielä vähän kisakuvia ja pari treeniä jo takana.

Kävin eilen tekemässä jalkoja salilla. Kolme liikettä: supersquattia, prässiä ja pari sarjaa ojennuksia etureidelle. Ei nyt mitään suuria rautoja ollut kehissä, vähän herättelyä vain. Olipa niitä kiva tehdä pitkästä aikaa ja nyt parin päivän reilun syömisen jälkeen jalatkin turposivat. Tänään onkin nuo kintut olleetkin kipeänä.


Kai olet nyt syönyt? Olenhan mä syönyt, en syömättäkään ole ollut. Napa ei vedä isoja määriä, tai vetää, mutta on se hieman kutistunut dietin tiimellyksessä. Vaikken eilen syönyt mitenkää erikoisen paljon oli mulla kyllä maha aivan täynnä koko ajan.

Heti kisan jälkee olisi tehnyt mieli lohta ja perunamuussia, mutta tyydyin irtareihin ja veteen :) Hitto miten janottikaan. Käytiin niinkin romanttisessa paikassa syömässä, kuin ABC:llä kotimatkalla.
Illalla meni vähän jäätelöä ja bodari auttoi mua irtareiden kanssa. Ei ne kyllä maistuneet ja eilen heitin loput mitä jäi (kelvanneet muille) pois.
Kokkailin myös lohta  ja kylkeen muussia myskikurpitsasta sekä kakkuakin tein.


Kun herkkuja vetelee on paha olo koko ajan ja kun ei ole paha olo, tulee nälkä. Hirvittävä verensokeriralli, pumppu hakkaa miljoonaa. Tänään sitten ihan vaan normi ruokaa ja eilenkin kun kaupassa kävelin karkkihyllyn tai keksihyllyn ohi tuli vain paha olo jo näkemisestä.
Ja miten makeita kaikki onkaan... ei kyllä hivele mun makuhermoja sitten yhtään. Tyydyn siis omiin luomuksiini toistaiseksi jatkossakin.

Laitan vielä muutamia kisakuvia, joita Nina Hakulinen on ottanut kisasta. Wanna.kuvat.fiTänään jumppasin olkapäitä ja ojentajia, sekä vatsoja. 
Olen myös palannut tuttuun ruokavaliooni ja puntaroinut ruokia kuten ennenkin.
Tein myös tällaista:


Pakollinen pukuhuone kuva.Loppuun hieman vertailua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti