sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Viikonlopun kisat.


Ai että miten vuoristorataa tunteet voikaan mennä viikonlopun aikana :)
Ongelmia oli varsinkin lauantain kisassa kunto ei ollut hyvä. Sunnuntaiksi saimme hieman tiristeltyä nestettä kropasta pois ja tulos oli vähän parempi.
Launtaina tipuin jo eliminaatiossa ja sehän harmitti. Päätin silti jatkaa ja yrittää sunnuntaina uudelleen, koska olinhan sen jo päättänyt aikaisemmin. Tiesin, että mua harmittaisi ihan kamalasti jos en menisi ja vetelisin suklaatia kotona samaan aikaan, kun tiedän että "pitäisi" olla lavalla.

Bodypoictures.fi

Sunnuntaina pääsin itse kisaan eliminaation jälkeen ja toiseen vertailuun. Olin todella iloinen siitä,vaikka kunto olisi voinut olla edelleenkin parempi. Lopullista sijoitustani en tiedä vielä mutta sekin selviää ajallaan.
Mun kroppa on sellainen että aamuisin olen hyvinkin nesteinen ja illalla suonekkaampi, ihan offillakin. En tiedä johtuuko se reumasta, vai mistä, mutta siihen pitää keksiä joku keino.


Mutta selittelyt sikseen ja mä nautin lavalla olosta. Tykkäsi meikistä, bikineistä, hiuksista. Positiivinen fiilis jäi kaikesta huolimatta. 


Tässä kuvaa samasta asennosta eri päivinä.

Bodypictures.fi


Tässä joka suunnasta Sunnuntailta. Tiedän etupose oli ainakin kuvissa karsea, bodari tosin sanoi ettei se yleisöstä käsin ollut tuollainen lentoon lähdössä oleva koko ajan.

Bodypictures.fi

Viikonlopun asut oli bikinit ja pyjama :)Ihanan huoltajani Emmin ottama kuva.

Lauantain kisan jälkeen aina ruoan jälkeen me tarkasteltiin mun kuntoa ja mietittiin (bodari mietti) mitä syödä seuraavaksi. Kunto siis kuivui koko ajan, mutta välillä se meni myös paineettomaksi. Siinä oli kaikenlaista evästä lautasella vähän väliä. En voisi enempää kiittää huolenpidosta, bodari taisi olla enemmän pahoillaan, kuin minä lauantain kisasta (ainakin) Ehkä sekin toipuu tästä hässäkästä, kuten minäkin. 
Tässä sitä oppii samalla itse kukin ja ollaan viisaampia seuraavalla kerralla. Pientä hienosäätöä treeneissä joillekin lihasryhmille. Lihasta ei mielestäni tarvitse lisätä, kireyteen voi aina vaikuttaa jne.


Huomenna menen treenaamaan ja jalkoja ajattelin ottaa.

Kävin äänestämässä ja mulla oli epähuomiossa mennyt housut väärinpäin jalkaan.. etutaskut oli perspuolella, mutta eihän se ole pahinta mitä voi tapahtua :)
Hauskaa sunnuntaita.4 kommenttia:

 1. Vaikkei sijoitus olisi tavoitteiden mukainen ollutkaan, olet aivan käsittämättömän hyvässä kunnossa. Uskomaton kehitys viime kisakuvista!

  VastaaPoista
 2. Upea ja kaunis, upea kroppa :-) Kovan työn tulos näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ja kiva kun olit lauantaina kannustamassa.

   Poista