keskiviikko 20. toukokuuta 2015


Jalkatreenin jälkeistä selkäposettelua.

Maanantain rinta/hauis treenin jälkeen olkapäät ovat olleet kovin ärtyisänä. Muuten sujuu ihan hyvin,mutta autolla ajaminen tuottaa hieman tuskaa. Tens laite on ollut käytössä ja se ainakin hieman auttaa asiaan. Tällä viikolla en treenaa olkapäitä suoraan ollenkaan, sillä ne saa kyllä treeniä muissakin harjoituksissa.

Paikat tulee edelleen mukavasti kipeäksi treenien jälkeen.


Tiistaina tein jalkoja tarkemmin etureisiä ja kävin niitä kurittamassa kahdesti. Välillä teen tupla treenejä jos vain aika sallii ja kroppa. Kahden treenin päivänä teen ensimmäisen treenin vähän raskaammin ja toinen treeni on sitten kevyempi eli vähemmän painoa ja pidempää sarjaa.

Aamun treenissä tein:
Hack kyykky.
Super squat kyykky.
Prässi, vuorojaloin.Illalla:
Etukyykky smith laitteessa.
Prässi
Reidenojennus.

Molempien treenien jälkeen venyttelyt ja rullailua lihaksille.

Aamulla treeni kesti tunnin ja illalla 50 minuuttia. Varsinaisia työsarjoja olen tehnyt 3- 4 toki niitä sarjoja tulee enemmän jos pitää sopiva paino etsiä, en siis heti rykäise maksimi rautoja kehiin vaan nostan niitä jokaisen sarjan jälkeen. Näin dietin jälkeen sopivien painojen etsimiseen menee hieman kauemmin, sillä joka kerta olen saanut laittaa vähän enemmän painoa vehkeisiin. Illan treenissä sitten ei tule niin montaa sarjaa, koska tarkoitus on vain väsyttää lihas ja toistoja voi tulla 25.


Tänään oli vuorossa selkää.
Ylätaljaa niskan taakse ja sitten tuossa kuvassa olevaa pull down laitetta. Olen tehnyt sitä seisten ja saan paljon paremman tuntuman sillä tavalla. Menee suoraan sinne minne pitää, eikä voi muuta kroppaa käyttää apuna.
Kulmasoutua käsipainoilla ja alataljaa vielä loppuun.

Ehkä siitä vielä selkä tulee.Ennen treeniä olen viikon ajan käyttänyt Forcen GH stackia ja tuntuu toimivan. Hyvin jaksaa treenata sekä voimatasot pysyy koko treenin yllä ja tuo on mukavasti pureskeltavassa muodossa. Treenin aikana on ollut  myös tuo Amino Boogie ja ei kyllä väsy treeneissä näillä sekoituksilla. Makukin on hyvä, ei liian makea ollenkaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti