keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Tiistai 5.5

Tällä viikolla piti jonkin säätiedotuksen mukaan olla lämpimämpää? Ei kyllä ole ja olen edes takas runtannut talvitakkia välillä pois ja sitten pitänyt ottaa se takaisin käyttöön :)
Shortsikelejä odotellessa siis, mennään vielä pitkillä kalsareissa ulkonakin. Sisällä ei tuu kuuma, kun uuni on vähän väliä päällä. Siitä tulikin mieleeni, että jauhotkin alkaa loppumaan mun kaapista, pitänee tilata niitä lisää.


Tein olkapäitä /ojentajia.

Aamulla tein olkapäät ja myöhemmin ojentajia. 

Aloitin takaolkapäistä ja hinkkailin olkia vähän joka suunnalta ja kulmasta. Viimeisenä tein pystypunnerruksen ja epäkkäitä.

Vatsoja tuli myös tehtyä ja venyttelin treenin jälkeen 20 minuuttia.Keskiviikkona 6.6

Kävin lääkärissä siellä ultrattiin polvea, käsiä ja olkapäätä. Katseltiin röntgenkuvia ja on onni omistaa 60 kymppisen luut ranteissa. Tosin 10 vuodessa tilanne ei ole ihan kamalasti pahentuneet, mutta kulumaa on. Kalkkia olkapäässä ja polvessa nivelkapseli tulehtunut, eli ei siis juuri mitään. y
Yhtään piikkiä ei tarvittu, tällä kertaa.  Olkapäästä otetut magneetit jäi sinne vielä tarkempaan syyniin.
 Näillä mennään.


Myöhemmin kävin hieronnassa, pari tuntia käsittelyä yläkropalle. Olihan siellä muhkuraa jota saikin tasoitella. Edellisestä hieronnasta onkin vierähtynyt hetki.
Dietillä kävin välillä salilla hieronnassa, kun en jaksanut ajella luottohierojan luokse. Nyt tein taas paluun sinne ja päätin,että vaikka kuinka väsyttäis ja aikaa säätäkseni menen silti sinne. Hyvää ei kannata vaihtaa :) Katja on myös kosmetologi, mutta tekee myös hierontoja ja on toiselta ammatiltaan urheiluhieroja.


Sportsnutritionin avajaisviikolla olen paikalla Maanantaina klo 12-15 ja perjantaina klo 15-18 leipomuksien kanssa. Tervetuloa kurkkaamaan uutta liikettä ja maistamaan Fitfood donitseja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti