sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kevyestä raskaaseen treeniin takaisin.

Viikko vierähti kevyiden harjoitteiden parissa. Kehonhuoltoon olen kiinnittänyt enemmän huomiota, sillä eivät jumit itsestään katoa. Dietin jälkeen varsinkin, kun treenit tuppaavat koventumaan, alkaa kehokin oireilla enemmän jos siitä ei pidä huolta.
Kerran viikossa tai kahdessa olen hieronnassa käynyt ja venyttelyä treenien jälkeen reilusti. Rullaamisen ja venyttelyn ero on kyllä valtava. Rullaamisella saa pieniä jumeja auki, mutta venyttelyä ei passaa unohtaa. Rullaaminen on liian helppoa ja jostain syystä venyttely on välillä kovin "vaikeaa" Parissa viikossakin jo huomaa edistymisen, kun vain viitsii siihen panostaa.Korkkasin myös polkupyörän ja sillä olen salille mennyt. Onneksi mulla on kaksi pyörää,  kun en viime kesänä polkenut kertaakaan fillarilla, sehän piti luonnollisesti viedä huoltoon. Toisen polkupyörän runkoon oli ilmestynyt reikä, joten sillä ajaminen ei ainakaan vähään aikaan luonnistu. Toivottavasti saan sen myös kuntoon tavalla tai toisella. Ilmeisesti runkoon on päässyt vettä ja se on posauttanut reiän.

Kovat treenit tällä viikolla (eli siis normaalia treeniä) ovat tulleet selällä ja takareisille. Molemmat on ihan(asti) muussia ja varmasti keventely sekä hieronta teki hyvää kropalle.Sunnuntaisin olemme Minnan kanssa käyneet mäessä, mutta tänään sää ei ollut meille aamulla suosiollinen. Menimme salille venyttelmään ja tunti meni nopeasti.

Ruokailussa olen edelleen noudatellut kasvispohjaista ruokailua, tofut ovat tulleet tutuiksi ja niistä saa vaikka mitä tehtyä. Ei ole kyllä yhtään tuntunut että jäisin jostain paitsi, sillä kanaa tai muuta lihaa ei ole kyllä edes tehnyt mieli.  Ehkä noin 90% kasviruokailuja, sillä välillä mukaan lipsahtaa vähän munaakin ja maitoa.

Ensi viikolla on ihan normaalia toimintaa, kun juhannusjuhlat ei vie meitä mihinkään suuntaan, joten varmasti tulee salilla oltua jussinakin. Viime juhannuksena taisin tehdä jonkun uuden enkankin salilla, nyt tuskin tulee mitään reviteltyä. Ei ole enkkoihin ehtinyt bodaamiselta keskittymään.

Mukavaa viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti