torstai 4. kesäkuuta 2015

Koostetta viikolta.
Sunnuntai päivällä käytiin hieman mäkeä tallustamassa Minnan kanssa ja on kyllä pohkeet kipeänä. Sää oli aika erikoinen ja meillä oli molemmilla paljon vaatetta päällä ja kierroksien jälkeen, mäen juuressa oli kasa vaatteita. Ehkä ne pitkät kalsarit oli vähän liikaa...


Kuvassa ei ole Minna vaan Iita.Ei kyllä fitfoodia näkynyt mailla eikä halmeilla sunnuntaina kun mussutettiin menemään. Tällaisen jälkeen muistaa taas pitkän aikaa, että miksi ei syö noin kovinkaan usein. Ne ensimmäiset suupalat on hyviä, mutta se kymmenes alkaa jo ahdistaa muutakin kuin Freedyjen resoria. Eli tulipahan syötyä, mutta tuli myös puuhailtua viikonlopuna aikana. Kotona alakerta sai vähän uutta väriä pintaan ruokailuhuoneeseen ja keittiö odottaa vielä pensselöintiä. 

Croisantteja, pizzaa ja hamppari on kyllä enemmän fitfoodia :)

Maanantaina treenasin rintaa ja ojentajaa. Pumppi tuli ainakin, sillä musta tuntui että mun kädet räjähtää. Tein rinnalle 3 liikettä ja ojentajille 2.
Tiistaina vuorossa olikin etureidet

En ajatellut tekeväni kyykkyä, mutta smithin ollessa varattuna päätin koittaa vapalla tangolla pitkästä aikaa.
Hyvinhän se meni ja painoakin oli ihan mukavasti ottaen huomioon sarjojen pituudet. Olin ihan tyytyväinen suoritukseeni.
Prässiä perään ja lopuksi ojennuksia.
Kolme liikettä, pienet venyttelyt ja ulos.

Sarjoja tuli kyllä aika paljon, kun nostelin painoja hiljalleen ylös.

Keskiviikkona oli lepoa ja se meni keittiötä maalatessa.

Tänään torstaina tein selkää ja hauista salilla ja mua ei olisi yhtään huvittanut treenata.
Kropan antamien signaalien mukaan olisi tähän väliin hyvä ottaa kevyempää treeniä tähän väliin. Tämä treeni ei ollut kyllä kevyt, mutta huomisesta alkaen kevyellä mennään.
Väsymyksen huomaa juurikin siitä, ettei välttämättä huvita lähteä salille, mutta kun sinne menee niin kyllä se treeni yleensä ihan hyvin luistaa.
Toinen merkki on pöhötys, nestettä kertyy kroppaan ja olo on turvonnut.
Uni kyllä tulee hyvin, siitä ei ole ongelmaa.
Kauhea nälkä jatkuvasti, tosin tämä taitaa olla ihan normaali merkki, vaikkei väsynyt olekaan?


Fitfood blogiin tuli jäätelön ja juustokakun ohjetta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti