keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Treeneissä alkoi uudet kujeet ja nyt olisi tarkoitus pitää sarjat lyhyenä ja painot raskaina tulevina viikkoina.
Toistot olisi 8-10 korvilla, tauot sarjojen välillä pidemmät ja liikkeet aika perusliikkeitä, eikä tosiaan esim. jalkatreeneissä käydä salin kaikkia laitteita läpi.

Kovemmat treenit ovat välillä ottaneet osansa :)

Sunnuntaina treenailin takareisiä ja käytiin tyttöjen kanssa mäessä. Mäessä kannettiin säkkiä, juostiin ja kahvakuulailtiin välissä. Hyvä treeni ja pakarat oli hyvin puuduksissa sen jälkeen ja sää oli tosi kiva, ei satanut.

Maanantaina oli  lepoa, kävin vain hieman lenkkeilemässä sateen hieman lakattua.

Tiistaina rintaa ja ojentajaa.

Kaksi raskasta liikettä rinnalle ja yksi kevyt. Ojentajilla 2 liikettä.
Ojentajat saa kyllä treeniä penkkaillessakin, joten niille ei kauheasti tarvinnut pumppailla kun olivat aivan tukossa.
Penkkiä teen yleensä niin että en nosta sitä suorille käsille toistojen välissä vaan nitkuttelen "vajaita" toistoja. Silloin pysyy liike hyvin rinnalla, eikä ojentajat tee liikaa töitö, liike on myös raskaampi tuolla tavalla.


Keskiviikkona vuorossa oli etureidet ja illalla puistojumppaa jossa sää oli vaihteleva.

Aloitin ojennuksista ja vaikka ne teinkin lämmittelynä tulevalle treenille ja pienellä painolla, tuntui menevän hyvin perille jo sekin.
Siitä hiivin Hackin suuntaan ja tein 8 sarjaa sillä. Prässiä perään ja sitäkin tuli monta sarjaa tehtyä, yksin olin liikenteessä ja oli hieman ongelmaa painojen kanssa, kun 50 kg limput oli lattialla ja en viitsi niitä yksin nostaa. Jaksaisin toki ne varmasti nostaakin, mutta en viitsi yhtään riskeerata mun selkää enää. Joten tungin kaikki 25kg ja vähän vielä muutakin päälle, viimeiset painot melkein tippui kyydistä.
Hyvä treeni ja illalla reidet alkoi jo oirehtimaan treenin saavutuksista.

Puistossa tehtiin kiertoharjoittelua, kahvakuulalla, kumppareilla ja hiekkasäkillä, nurmikolla pötköttely olisi ollut liian märkää touhua. Välissä satoi vettä, mutta ei se menoa haitannut.


Lenkille menin vaikka satoi, varusteet ja asenne vaikuttaa asiaan.On se kesä kyllä kesä vaikka sataakin ja on vähän viileämpää, ei mua haittaa. Mulla on toppatakki eteisessä jos oikein paleltaa :) Viileässä on mukava treenata ja nukkuukin paremmin. Toki ei lämmössäkään mitään vikaa ole, mutta säähän kun ei voi vaikuttaa ja siitä valittamalla se ei ainakaan parane.

Loppuun sitten vähän muhkumpi bikini-kisaaja Brasiliasta. Hänet kun lattaisi syksyn kisoissa lineuppiin, muut näyttäisi vinkuheiniltä. Noilla reisillä saattais pärjätä fysiikassakin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti