torstai 16. heinäkuuta 2015

Etureisitreenin paikka.

Tänään kävin treenailemassa etureisiä. Polven kanssa ongelmat jatkuvat, mutta parempaan päin kuitenkin on menossa. Tein kolme liikettä ja tuntihan siinä vierähti, loppuun venyttelyitä.
Päivän ohjelmaan kuului myös käynti kosmetologilla ja sinne menin kävellen ja sade alkoikin sopivasti kun pääsin kotiin.


 Hyvä treeni oli ja sain kyllä kivasti latoa painoakin super squattiin ja prässiin. Sarjojen pituudet on 8-10 luokkaa joten saa sinne sitä rautaa laitellakin. Super squatissa mulla on vain ongelmana oma pituus, kun painoa on tarpeeksi en saa sitä kunnolla laitettua sarjan jälkeen takaisin, jos joutuu kovin varvistamaan. Onneksi siinä on myös pygmiasetus, mutta ei voi yksin sarjoja aivan loppuun asti vetäistä, muuten jään painojen alle, kaikkien voimien mennessä siihen mihin pitääkin. Ehkäpä se lihaskasvu ei nyt tyrehdy kuitenkaan.


Iltapalaksi olen tehnyt tällaisia lettuja. Ainekset on kovin yksinkertaiset, kuten tekijänsäkin..
Valkuaista+ proteiinijauhetta (foodinin Herne) ja leivinjauhetta. Vegaanisen version saa kun korvaa valkuaisen pehmeällä tofulla, koostumus vaatii vain vähän pidemmän ajan , sekä miedomman lämmön paistaessa, jotta pysyy kasassa.
Päälle suklaata, itse tehtyä.


Kun jäätelöhammastakin kolotti tein tällaisen Vegaanisen jäden itselleni.
Cashew voita
Alpron jogurttia.
Herneproteiinia, Vanilla. Foodinin.
Sekoitus+ pakastus.

Päälle suklaata kookosöljystä ja kaakaojauheesta, kun jäätelö on otettu muotista pois.


Huomenna suuntaan jälleen aamulla hierontaan. Sitä onkin nyt plakkarissa ihan kivasti, viime viikolla kaksi kertaa ja tällä viikolla sama määrä.

Treenit kulkee siis mukavasti, ellei tuota polvea aleta kauheasti märehtimään. Kyllä se kesäkin sieltä vielä tulee taas. Mukavaa viikonloppua juuri sulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti