keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Pieni loma Espanjassa ja treeniä kotona.

Ihan älyttömän iso tuo jalkapallostadioni, kirkosta puhumattakaan.

Pari päivää lomaa Barcelonassa takana. Oli mukava reissu ja käveltyä tuli todella paljon päivien aikana ja salilla käyntejä nolla :)
Ajatuksena oli tehdä yksi salitreeni, mutta hotellin sali paljastui joksikin muuksi, kuin sen piti olla. Käsipainoja oli nolla kappaletta vain kaksi kuntopyörää sekä juoksumatto.
Ei se haitannut, eikä tullut lähdettyä etsimään salia sen takia. Elämä ei kaadu jos pari salitreeniä jää tekemättä.

Syömispuolella olikin sitten vähän tarkempaa linjaa, mutta ei siitäkään nyt päänvaivaa kauheasti tullut. Osa eväistä kun matkasi mukana ja kyllä Espanjassakin ruokakauppoja on, että ei siellä nälkään kuole.
Ruokakauppa oli heti hotellin välittömässä läheisyydessä ja sieltä kyllä löytyi evästä, sellaistakin jota voi dietilläkin syödä ja se säilyy lämpimässä. Hotellin jääkappi kun on aika pieni ja sieltä raivattiin kuoharit, snäcksit ja muut "virvoitusjuomat" pöydälle odottelemaan. Omasta mielestäni reissu meni rennosti, vaikka ruokailujen takia joutuikin hieman olemaan tarkempi, pitäisi kysyä Minnalta että onko se samaa mieltä?
Koska unohdin ruokavaakani Epsanjaan, piti tänään käydä hakemassa uusi. Unohdi sinne myös mun I Podinkin ja yhden ruokakipon hukkasin jossain vaiheessa jonnekin....
Keltaista ei mulla ole ollutkaan.


Alkuperänen suunnitelma oli vuokrata fillarit, mutta ei niitä siihen hätään saatu mistään, joten apostolinkyydillä mentiin eteenpäin vaikka kengät välillä hiersikin;) Terveisin kolme rakkulaa yhdestä varpaasta.

Tänään onkin sitten vuorossa takajalka jumppaa ja puistojumppaa.


Treeni salilla oli aikalailla kökköistä, koska mun polvi on aika kipeänä ollut taas tovin. Vasen kinttu ei kestä läheskään samaa määrää painoja kuin oikea ja menee lukkoon välillä, sekä tekee hiton kipeää kun se lukkiutuu. Välillä se jää koukussa lukkoon ja välillä suorana. Tänään se jäi suoraksi, kun treenin jälkeen rullailin etureisiä salilla.
Onneksi on liikkeitä joita voi tehdä siitä huolimatta vaikka se onkin kipeänä, vaatii ehkä enemmän mielikuvitusta salilla vaan.Don't touch, mutta katsoa saa :D Ei mahtunut makroihin tikkari.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti