perjantai 28. elokuuta 2015

Menee kuin Strömsössä...

Merkkejä on ollut ilmassa, että pitäisikö lyödä hanskat tiskiin ja maata vaan sohvalla. Tiistaina tein viimeistä jalkatreeniä ja kaikki meni hyvin eikä sattunut minnekään. Treenin jälkeen alkoi jomottelemaan polveen SIIHEN TERVEESEEN. Illalla polvi turposi ihan kunnolla ja wokki vihannespussin alla sai olla hetken aikaa ja se tuntuikin jo vähän paremmalle.

Aamulla  totesin ettei se nyt ihan priimaa ole vieläkään ja varasin ajan samantein lääkäriin. Koipea ei voinut taivuttaa saatika suoristaa tai kunnolla kävellä. Mars Dextraan ja lopputulos oli tämä:

Hei saanko ottaa kuvan, no tietenkin :)
Torstaina mulla olikin sitten uusi aika Dextrassa sen toisen polven kanssa. Sinne laitettiin voitelua jotta pysyisi kivuttomana pidemmän aikaa, eikä tarvitsisi syödä kipulääkkeitä, kuin Nalle karkkeja konsanaan. Samalla otettiin tilkka nestettä siitäkin polvesta pois.

Torstaina tein sitten yläkropan treeniä salilla ja nyt tehdään vuoroin vetäviä ja työntäviä liikkeitä. Tuntui jotenkin ihan pöljältä treeniltä mutta eiköhän sekin ala tuntumaan ihan kivalta kun vain tottuu siihen.


Tänään olisi sitten ne vetävät liikkeet vuorossa. Jotenkin ihan pihalla, kun tällaista jakoa ei ennen ole ollut, mutta ensi kerralla sitten viisaampana. Eilen oli vielä ihan super ruuhka illalla.

Kroppa on kerännyt nestettä itseensä, mutta olisi voinut tehdä sitä enemmänkin. Kyllä se nyt taas uloskin tuntuu tulevan ja tänään ei ole ollut enää niin "paha" kuin eilen keskiviikkona.
Treenien ympärille on lisätty hiilaria ja puuron syönnin jälkeen hiki virtaa ja painot on kevyitä... No ainakin kevyempiä. Treeneissä olen ottanut jalat huomioon, ettei tulisi liikaa painoa treenin aikana ja suurin osa liikkeistä tuleekin tehtyä istuen.


Kakkuakin tein.
65g Kuntokaurahiutaleita.
1 valkuainen.
20g Heraproteiini, vanilja, foodin.
1/2 tl leivinjauhetta.
150g vettä.
Ainekset sekaisin ja mikron kestävään astiaan. Mikrota noin 3 min ja kumoa lautaselle.  Päälle jogurttia ja mieleisiä marjoja.

Kalorit 291
P.28.3g
H. 31g
R. 5.9g

Parasta kun antaa olla muutaman tunnin jääkapissa tekeytymässä. Jos vaan malttaa odottaa, eli jos aamupalaksi meinaa tehdä niin suosittelen mikrottamaan jo illalla.


Niin että meneekö biksut narikkaan vai mahtuuko ne päälle :) Jos mahtuvat niin paljonko tursuaa?
Saa nähdä miten käy.
Oletteko katsoneet MM-kisoja? Tästä tulikin mieleen eräs vanha nainen salilta, joka mulle sanoi ettei menisi kisaamaan jos ei voittaisi. Hän tuskin katsoo näitäkään kisoja. Ainahan siellä joku voittaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti