maanantai 21. syyskuuta 2015

Jos siitä ei puhu, sitä ei tapahtunut....


Puhun kuitenkin.

Jyväskylään matkaaminen on ollut kyllä hankalin dietti kropan toiminnan kannalta ikinä. Mikään ei toiminut kuten olisi pitänyt. Polvien aiheuttama tulehdus kropassa on kyllä paska juttu jos meinaa ajatella kisaavansa. Voishan sitä jossitella että ei olis pitänyt, mutta yleensähä mä en luovuta ja kun Jyväskylään asti mentiin ja odoteltiin kropan kuivumista, jota ei sitten tapahtunut olisin itse jäänyt suosiolla katsomoon, mutta patistelun jälkeen luistelin kuitenkin lavalle.
Ei se lavalla olo kamalaa ollut, siitä tykkäsin, kuten ennenkin.

Kyllä ihmisen terve pitää olla, jotta kroppa toimii kisatilanteessa. Mulla se tuskin tulee koskaan olemaan terve, kun koskaan ei tiedä miten se reagoi treeniin tai mihin tahansa aktiviteettiin.

Parin herkkupäivän jälkeen on hyvä palata taas ruotuun ja saada keho normaaliin tilaan. Loputon paskan mättäminen ei tee keholle hyvää pitkässä juoksussa ja ei ne makuelämyksetkään ole kivun arvoisia.

Nyt keskityn uusiin asioihin joita on tulossa ja voin panostaa asioihin, joita olen lykännyt tämän vuoden.

Joten terveellisempää ja kivuttomampaa loppuvuotta kohden.

Kuten tapoihin kuuluu kävin sunnuntaina salilla :)
Selkää sekä olkapäitä, hyvä treeni olikin. Koitin ottaa vähän iisimmin, ettei ihan lähde hulluttelemaan, mieli kummasti parani raudan parissa.

4 kommenttia:

 1. Sen kyllä susta näki, että siellä lavalla olemisesta nautit :) Hymy oli luonnollinen, eikä sellainen väkinäinen irvistys (jonka toki ymmärrän myös), kuten monella muulla. Missikisathan nää ei ollut, mutta kaiken lisäksi susta hehkui luonnollinen kauneus <3

  Tehtyä ja tapahtunutta ei saa tekemättömäksi, joten muuta ei voi tehdä, kuin katsoa eteenpäin ja niinhän sä teetkin! ;)

  T: SuperFani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun olit mukana :) Eihän sitä taaksepäin voikaan mennä.

   Poista
 2. Teet hienoa työtä nyt ja jatkossakin :) :) Eteenpäin vaan, oot huippu :) :) T: Johanna ja Jari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ja Jari, salilla nähdään <3

   Poista