tiistai 29. syyskuuta 2015

Pikaisia kuulumisia.

Usein heti kisojen jälkeen kysellään seuraavia suunnitelmia, fiiliksiä ja paljonko on läskiä tullut.

Aikaahan on kulunut vasta niin vähän, mutta yleensä etenemistä helpottaa jos on jokin mihin tähdätä. Tosin sitä en ole vielä lyönyt lukkoon, tässä on ollut pari muuttujaa.
Yksi niistä on huonompaa huonommat veriarvot. Käyn säännöllisesti verikokeissa reumalääkkeen johdosta ja nyt ne näyttäs siltä ettei hyvä heilu. Toisaalta se on helpotus, koska nyt tiedän miksi juuri mikään ei viimeistelyviikolla toiminut (joo joo selityksen makua) Olo kuitenkaan ei ole ollut mitenkään äärettömän huono. Tutkaillaan tilannetta, jospa se lähtisi taas uuteen nousuun.

Eiliseltä treeniltä.Treeneissä olen siirtynyt yhden jalkatreenin/ viikko treeniin ja se toinen jalkatreeni on muuttunut selkätreeniksi.

Se menisi siis näin:

Jalat.
Selkä, hauis.
Rinta, ojentaja
Olkapäät epäkkäät
Selkä.
Väliin tietenkin lepoa.

Aerobisena saa luvan olla koirien kanssa lenkkeily tai fiiliksen mukaan. Kiva muuten kun voi itse valita, ei oo pakko :) Fillarilla en aio ihan heti vapaaehtoisesti polkea (vannomatta paras)

Aika pirteänä aamulla, lähdössä jumpalle.

Olen sopinut myös treenejä kavereiden kanssa, mähän olen vannoutunut yksintreenaja ja enkä edes mielellään keskustele treeneissä kenenkään kanssa, sillä siihen menee liikaa aikaa. Toisilla käy leuat enempi salilla. Treenin jälkeen voiskin sitten höpötellä, mutta ei sen aikana. Ehkä mäkin voin relata välillä treeneissä, kun kimpassa tehdään.
Tänään olinkin Emmin kanssa aamulla (ihan liian aikaisin) treenaamassa selkää. Kyllä se treeni sitten kulki ja ennenhän mä kävin aina aamuisin treenaamassa, mutta en ihan 7 jälkeen aamulla kuitenkaan.


Tälläinenkin tuli taloon, kuuma ainakin tulee.


Jotenkin blogin kirjoittaminen on ollut kovin vaivalloista, eikä se ole tuntunut niin luontevalta ja tahti on hidastunut kirjoittamisen kanssa. Tuntuu ettei ole mitään ihmeellistä kerrottavaa ja blogejahan on maailma pullollaan. Instagramin käyttö taas tuntuu luontevammalta, kun ei tarvitse juurikaan tarinoida sen enempää. Joskus kysellyt että onko ehdotuksia tai kysymyksiä mistä kirjoittaisin tai vastaisin, mutta ei ne ole ottaneet tuulta alleen sitten yhtään.


Fitfood blogiin taidan saada enempi nyt reseptejä, kun voi taas vähemmillä rajoituksilla itsekin maistella tuotoksiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti