torstai 8. lokakuuta 2015

Flunssa kävi täälläkin...

Viikko meni ja lämpöä oli useamman päivän ajan, mutta kuumetta ei ollut. Kun lämpö oli pari päivää ollut normaali kävin varovasti tiistaina tekemässä selkää salilla.

Yskä on tosin ollut sitkeässä ja tänään jalkoja tehdessä se hieman vaivasi. Vaihdoin liikkeet pieniin vemputteluihin niin yskäkin katosi. Niistää ei ole enää tarvinnut niin paljon ja joka päivä olo on ollut parempi. Yksi treeni ja seuraava päivä on ollut lepoa.


Jalat oli jo treenin jälkeen todella huterat vaikka varovaisemmin teinkin. Jalat sai todellakin huutia ja fiilis on hyvä, kun pääsee taas vähän jumppailemaan.


Mitä helv.... Pistoolikyykkyä vaan.

Meillä on ollut hieman erilaiset metodit kotona parannella flunssaa. Bodarin eväät on pizzaa, jäätelö ja karkkia. Itse koitan syödä siistimmin, jotta saisin mahdollisimman ravinteikasta ruokaa.. Kukin tyylillään :D
Koiratkin sairastaa meillä. Iitalla on ollut viikon verran jo tötterö päässä. Pienillä ja Iitalla on ollut myös yskää ja sitten meillä on kahdella epilepsia.
Koirat sairasti ensin ja sitten minä, oliskohan se kennelyskä mullakin :D

Hulkki passitettiin myös laihikselle ja viikon saldo onkin 100g.  Olihan se aika paksu kesän jälkeen, eli kesäkilot tarttui sillekin. Nyt se saa vähemmän ruokaa, sekä kevyempää versiota nappuloista, eikä päästetä sitä Iitan kupille vaan pitää vahtia ruokailua. Onpa se vetässy mun pannukakutkin pöydältä kun selkäni käänsin.
Nyt loppui löhöily.

Lisää lenkkiä ja leikkiä, tulee kulutusta lisää.Viikonloppuna Lahteen, kuten moni muukin fitness-muija ja äijä on menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti