perjantai 30. lokakuuta 2015

Otteita kuluneelta viikolta.

Marraskuu lähenee ja saman tekee seuraava käynti reumapolilla.
Vähän on kremppaa siellä sun täällä ja treenejä joutuu fiksailemaan sen takia. 
Toinen muutos joka tulee elämääni on, että menen töihin :) Ajattelin lähteä saksimaan tukkaa pitkästä aikaa ja kokeilla miten kädet sen kestää. Tosin aluksi on vain kerran viikossa näitä oikeita töitä ja loput täytellään ohjauksilla.  Ehkä olen jopa hieman innoissani tästä muutoksesta.


Treeneissä on toistojen määrä ollut 20 luokkaa ja sisältäen joko suoraa sarjaa tai supersarjoja. Tuon verran kun toistoja äheltää menemään niin kyllä siinä vanhalla sykkeet nousee mukavasti.
Saa nähdä kauan näitä vielä tehdään, mutta veikkaisin että ainakin kolmisen viikkoa.

Treeneissä olen siis siirtynyt yhteen jalkatreeniin viikossa ja siinä olen tehnyt etu- ja takareidet samana päivänä. Viime viikolla en kyennyt etureisiä tekemään ja menikin ihan pyllyn hinkkaamiseksi.
Muuten onkin kaksi selkätreeniä viikossa ja mähän tykkään selkää treenaillakin kovasti.  Selän kanssa usein teen hauista ja rinnan kanssa ojentajia. Paikat tulee kyllä tosi kipeäksi ja tietää että perille menee.


Portaissakin käväistiin juoksemassa ja pohkeet oli muutaman päivän ihan tulessa :)Venyttelykin on aika "jees" varsinkin kun on jäykkis. Kohta ollaankin menossa porukalla tyttöjen kanssa Hot joogaan, se on varmasti tarpeen muillekin kuin minulle :)


Koirien "laihiskin" etenee mukavasti ja pantakin menisi jo seuraavaan reikään, mutta mennään vielä vähän löysemmällä pannalla, kun ei siitä kuitenkaan karkuun pääse. Onneksi on ilmeisesti lämmin alkutalvi luvassa, joten lenkkeilyt jatkuu. Muutenhan pienemmillä jäätyy tassut aikalailla minuuteissa jos on kovaa pakkasta ja en ole lähtenyt millekään tossulinjalle talvisin.Muutamaan otteeseen on kyselty, että milloin seuraavia kisahommia tiedossa. Enpä ole moisia suunnitellut, kunhan palautuu edes tästä kunnolla, suunnitellaan sitten lisää jos motivaatiota riittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti