sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Mielensä pahoittaja


Bloggaria ottaa päähän ja päättää nasevasti kirjoittaa blogiinsa arvostelevaa tekstiä muista ihmisistä. Tarkoitushan ei ole ketään mollata (eipä) vaan kertoa oma mielipiteensä, sillä MULLA ON OIKEUS.
Kirjoitetaan sitten mistä aiheesta tahansa, se on aina jollekin herkkä paikka.
Jos kirjoittana on ehkäpä vielä sellainen jolla ei ole omaa kokemusta asiasta, on vielä parempi.

Mitä jos alkaisin antamaan vinkkejä miten lapsia kasvatetaan? Kaikki nyt tietää miten niitä tehdään, mutta JOS mulla olisi lapsia,  olisivat  tietenkin aivan täydellisiä ja tiedän tasantarkkaan miten ne kasvatettaisi, onhan mulla kolme koiraakin jo, että voiko se olla sen vaikeampaa HÄH?

Kuinka moni vetäisi herneet nenään? Aika moni. Kyllähän mulla mielipiteitä riittää, mutta mun bloggaamisen tarkoitus ei kuitenkaan ole aiheuttaa mielipahaa tai loukata ketään. Mielipiteensä voi aina esittää korrektilla tavalla aiheesta kuin aiheesta.  Lasten kasvatuksesta mulla ei ole mitään kokemusta, eikä monesta muustakaan aiheesta, joten jos jostain asiasta en jotain tiedä tai en ole varma en ala sitä edes totuutena pitämään.

Fitness on herkkä laji ja sitähän arvostellaan kovinkin usein. Onko joku sukulainen tai ystävä kommentoinut sulle jotain aiheesta: Syöminen (parsakaali), treenaaminen (liikaa treenaaminen) Juomattomus(viinan) hauskanpitäminen (ilman viinaa ei ole hauskaa) jne.

Miten jonkun toisten elämä voi *ituttaa jotain niin suunnattomasti että siitä pitää kirjoittaa ja monta kertaa.
Sitten kun et menestykään, siitä se riemu vasta irtoaakin. Mitä mä sanoin, et sä siellä kuitenkaan pärjää ja ihan karmeelta näytit. Kisaaja tietää varmasti ihan itsekin että se paras ei ehkä irronnut tällä kertaa, joten ei sitä tarvitse enempää maassa potkia, ellet ole kiusaaja. Niitähän riittää.

Nyt kun oli nämä MM- kisat odotellaan niitä kirjoituksia sitten meidän menestyjistä ja niistä ketkä vetivät vesiperän matkallaan. Kiusaaja laittaisi tähän nyt kuvia epäonnistujista ja sanoisi että kato nyt, olis jäänyt kotiin!!!!! Miten skeidalta voikaan tuntua, että olet huipulla suomessa ja kansainvälisissä kisoissa ei sitten tarvitse kun käväistä lavalla ja voi lähteä kotiin. Voin kertoa että varmasti hemmetin paskalle. Sillä ihan sama missä se kisa on, fiilis on varmasti aivan sama, sillä jokainen kisa on ihan omanlaisensa eikä sinne voi mennä henkseleitä paukutellen.

Ihan sama mitä harrastat tai teet jos joku arvostelee kyseistä asiaa se varmasti tuntuu joistakin pahemmalle ja joistakin vähemmän pahalle, mutta viestisi menee varmasti perille. Mikä se tarkoitus sitten on? Kohentaa omaa itsetuntoa, jakaa informaatiota (tuskin) vai olla vaan HÖLMÖ. Voin kertoa että osa lukijoista ei varmasti tykkää yhtään tyylistäsi mollata muita ja osa taas tykkää. Sosiaalinenmedia saa muutenkin ihmiset ihan idiooteiksi välillä, mutta vanha sanonta toimii edelleen joka tilanteessa. AJATTELE MITÄ SANOT, ETTET SANO MITÄ AJATTELET!!!!! (paitsi jos olet kiusaaja)

Voihan se olla että henkilö ei ymmärrä itsekään mitä kirjoittaa tai miten kirjoittaa, saatika mitä suustaan ulos päästää. Hakee vain huomiota. Joillekin bloggaaminen on osittain työtä ja rahaahan siitä tulee, monesti tosin otsikko antaa ymmärtää enemmän kuin tekstissä onkaan sisältöä. Monesti nuorempana tuleekin lauottua asioita joita ei ehkä enää vanhempana suustaan päästäisi, joten osa voi mennä tosiaan ihan kokemattomuuden piikkiin. Nuorena sitä kun on kuolematon ja aina oikeassa.

Pointti on kuitenkin se että onko ihan pakko?  Elämässä on kyllä aiheita enemmänkin, kuin se mitä muut tekee tai jättää tekemättä. Jos omassa elämässä ei ole tarpeeksi eksotiikkaa tai jänniä tilanteita älä kuitenkaan koita repiä niitä muiden kustannuksella.

Niin ja jos joku nyt sanoo että lapsia tehdään siksi, että on joku joka pitää susta huolta kun olet vanha... Niin onhan se kiva että joku käy kerran kuussa(vuodessa) sua jossain hoitokodissa katsomassa???

Ps. Kyllä koirienkin pitämisestä saisi monta postausta aikaan ja monenlaista keskustelua aikaiseksi. Mun koirathan on tietenkin parhaita ja ihania ja koskaan vika ei ole mussa.Terveisin KAA Miettinen.

KAA= kaikkien alojen asiantuntija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti