tiistai 17. marraskuuta 2015
Nyt se "pelätty" reumapolilla käynti on takana ja muutoksia tulossa silläkin suunnalla. Saan uudet tropit ja sitä ennen pitää ottaa about miljoona koetta (no ainakin kymmenen), röntgeniä ja luuntiheyden mittausta. Parempi tehdä perusteellisesti. Käsky kävi myös uusia kaikki rokotukset ja ottaa influenssarokotus + käydä hammaslääkärissä. Sillä tämä uusi lääke alentaa vastustuskykyä ja olen alttiimpi kaikille pöpöille enemmän kuin aikaisemmin. Toki tämä nykyinenkin lääke tekee sitä samaa, mutta tämä vielä enemmän.
Eli alan siis välttelemään kaikkia jotka ovat vähääkään kipeänä, kuten tähänkin asti ;)
Lääke on myös hemmetin kallis ja jos en saisi Kelaa sitä korvaamaan voisi jäädä vain haaveeksi.

Positiivista reissussa oli se, että viime viikolla kipeät/ turvonneet polvet eivät olleetkaan enää turvoksissa. Yritettiin saada näytettä polvesta, mutta ei sieltä tirskahdellut nestettä. Käsky tuli mennä takaisin heti jos  polvet turpoaa, saadaan näyte kehiin. Ei varmaan tarvitse kuin yksi kunnon kyykkäys sessio, eiköhän ne siitä taas täyty.


Veriarvot oli paremmat kuin aikoihin. Mitäs mä oon sitten tehnyt sen eteen? Jätin särkylääkkeitä vähemmälle ( eli olen elänyt enemmän kivussa) ja ruokavaliossa olen vältellyt nyt sitä aspartaamia ja lisäravinteita ei ole ollut käytössä juurikaan. Ei mitään latureita, boostereita, proteiinijauheita missä lukee aspartaami, asesulfaami K tms.  Jos sellaista ei ole, sitä ei käytetä.

Jos joku tietää esimerkiksi hyvän Bcaa:n jota ei ole makeutettu näillä saa vinkata, maustamattomatkin käy. Tai muita lisäaineettomia lisäravinne vinkkejä otetaan vastaan.


Jotta elämä ei olisi yhtä juhlaa, sairastin myös enterorokon, se vasta siistiä olikin :D Jumaleissön että voi jalat olla kipeät, ei kuulkaas tarvinnut Miettisen käydä ulkona muutamaan päivään ja jos kävin sitten niin isot kengät jalkaan kuin vaan sai, ettei hinkkaa mistään kohdasta. Tämäkin tauti meni kyllä viikossa ohitse, mutta en kyllä tahdo sitä enää uudelleen.Treenejä on siis ollut vähemmän, mutta tällä viikolla on ollut jo täysi tohina päällä, sekä viime viikon loppulla pääsin jo ihan hyvin jumppaamaan ja sain kengätkin jalkaan, koiratkin pääsivät taasen lenkille.Muute valtakunnassa kaikki hyvin ja henki kulkee.

4 kommenttia:

 1. Siirrytkö biologisiin lääkkeisiin? Niiden hinta on kyllä hurja!

  Musta tuntuu, että taas lähtee tukkaa vähän enemmän ja on pieni ripsikato myös, jännästi lainehtii nämä sivuvaikutukset Azamunin kanssa. Juuri sain luvan vähentää lääkitystä, niin luulis käyvän niin päin, että hiukset menis parempaan happeen... :D Alttarille kaljuna? Hmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä juurikin Suvi. Jaiks, onneksi sulla on hyvän mallinen pää jos se siihen menee :D

   Poista
 2. Huh, no et sinä kyllä helpolla pääse :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä aina pääsekään :( mikäs siinä kun on vaan sinniteltävä etiäpäin joka tapauksessa.

   Poista