lauantai 19. joulukuuta 2015

Treenit ovat olleet aika seisoma painotteisia. Tänään pystyin jo hieman istumaankin salilla :D 
Ihan hyvin treenit onnistuu vaikka se hieman hankaloittaakin sitä, mutta mielikuvituksella saa paljon aikaan. Eihän se nyt rakettitiedettä ole ja jos jotain ei pysty tekemään niin sitten sitä ei pysty tekemään ja piste.
Osteopaatilla olen käynyt ja hyvin on saatu paikkoja auki, huomattavasti tehokkaampaa käsittelyä kuin hieronta. Kyllä on treenit menneet mukavasti perille käsittelyjen jälkeen.
Viimeksi sain akupunktiota olkapäihin ja sen jälkeen alettiin vasta hommiin. Kiltisti olen tehnyt kaikki jumppaliikkeitä joita käskettiin. Eihän ne viikossa tai kahdessa aukea, jos jumit on olleet ties kuinka kauan. Ei ne hieronnalla ole auenneet vaikka kuinka olisi kyynerpäätä koitettu sisuskaluihin asti työntää selästä. 


Kun hanuri alkaa toimimaan, luonnollisesti tulee seuraavaksi flunssan poikasta. No ei se kunnolla ole päälle tullut, mutta hieman köhää on havaittavissa. 
Joulukin tulla jokottelee ja meillä on jo kuusikin sisällä, en edes muista milloin olisi ihan aitoa kuusta sisällä meidän firmassa katseltu. 

No eipä tuo elämä juurikaan ole muuksi muuttunut, aijuu ne testit mitä otettiin lääkärissä on kaikki priimaa :) Tosin nyt kun olen hieman flunssainen niin biologisen lääkkeen aloitus siirtyy ainakin siihen asti kunnes olen terve. Juu ja sitä vielä että Hulkki on vissiin päättänyt että laihtuminen on nyt siinä pisteessä ettei tarvitse enää lenkkeillä. Herra ei meinaan tahdo enää ulos, hihna kun välähtää niin herra painelee takaisin sisälle. Tosin ei se minuakaan ole kauheasti aamulla 6 aikaan naurattanut, kun pyjaman päälle vedän toisia vaatteita että ulkona tarkenee..

Sanoitko lenkille?? Mee kuule ihan keskenäs...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti