sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Viikon 2 ja 3 Treenit.

Viikko 2 meni aikalailla puntin puolesta levon kannalta. Oli osteopaattia ja sitten kiristi ja junnas vähän joka puolelta ja paras lääke siihen on lepo.
Maanantaina kävin treenailemassa ja perjantaina sellaista kevyttä jumppaa. Lauantaina tein paremman selkätreenin. Sunnuntaina en tehnyt mitään ja olin lähinnä vaakatasossa.

Treeni kulkikin levon jälkeen mukavasti ja koitin pystypunnerrusta seisten ja se olikin kevyttä, en kuitenkaan enkkoja koitellut, sillä olkapää ei ole parhaassa mahdollisessa kuosissa, mutta olisi sitä ehkä enemmänkin jaksanut nostaa.

Koiruuksien kanssa on lenkkeilty pakkasten mukaan ja pienetkin pystyy jo - 12 asteessa liikkumaan ulkona, ilman jäätymistä.  Bodarin kanssa lenkkeily onkin sitten eri asia, ei se tarkene kauheilla pakkasilla :D


Ratkesin myös  tällä viikolla kyykkäämään, edellisestä kyykkäyksestä onkin jo aikaa. Olisiko ollut syksyllä? En muista, enkä jaksa tarkistaa, mutta aikaa siitä kuitenkin on. Kyllähän sitä 100kg pitää aina koittaa monta menee ja ja tänään meni 15 toistoa, muutama olisi vielä tullut, mutta en viitsinyt alkaa kauheasti urheilemaan. Alaselkä on kyllä jäykkä, sillä aina alas mennessä tuntui kireyttä. Vietinkin tovin venytellen treenin jälkeen lattialla pötkötellen.

Ei sattunut muuten minnekään, mutta kireä on kroppa, se on on vaan pakko myöntään. Seuraavana päivänä tosin se huonompi polvi ei kauheasti tykännyt, joten ehkä mä jään vaan nylkyttelemään pienemmillä painoilla jatkossa ja harvemmin sitten koittelen edes vähän isompaa rautaa. (ja kärsin)


Penkkaamaankin aloin, kun se on jäänyt vähiin viimeaikoina. (portaiden kanssa lähempi tutustuminen vei penkkihalut) Yksin kun penkkailee ei ihan loppuun asti saa tehtyä, mutta hyvin sekin meni ja voimaa tuntui olevan. Ykkös enkka on ollut aikaisemmin 80kg ja nyt sekin menisi varmasti helposti. Täytyypä koitella kun saan varmistajan salille samaan aikaan.

On se kumma juttu, että lepo saa ihmeitä aikaan!!! Vähemmän jumppaa- > Parempia treenejä-> kipeitä lihaksia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti