sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuodenvaihdetta


Kuvia vuodelta 2015.
Uusi vuosi vaihtui samaan tapaan, kuin vanha päättyi.
vuoden viimeisenä päivänä jumppailtiin rintaa ja ensimmäisenä selkää.
Eilen vuorossa oli jalkatreeniä.

Treeneissä ollaan tehty pari ensimmäistä liikettä niin että kaksi tai kolme sarjaa tehty 30 toistoa, aina viisi kerrallaan ja kymmenen sekuntia taukoa ja viisi taas uudelleen. Voin kertoa että aika hapokasta treeniä ja viimeistä viitosta saa puristella ihan tosissaan. Loput liikkeet on sitten olleet ihan normaaleja sarjoja. Kroppa tuntuu kyllä että sitä on piesty ja kunnolla.


Rinta treenissä liikkeenä oli tasapenkki ja vinopenkki, joka tosin tehtiin laitteessa.
Selkätreeneissä alataljaa ja ylätaljaa.
Painot saa olla suhteellisen suuret, olen sen valinnut suurinpiirtein sillä, että jos sillä saa tehtyä 10 toistoa juuri ja juuri niin se paino on valittu tuohon sarjojen tekoon. Paitsi penkissä otin pienemmän painon, kun en sitä nyt ole kauheasti tehnyt. Kuulostaa helpolle eikö? Ei se sitä kuitenkaan ole. Jaloille annettiin kyytiä Hackissa etureisille. Siitä sitten swiipeille käsittelyä prässissä ja loppuun koukistuksia ja loitonnuksia. Venyttelemäänkin joudin.

Mulla on ollut tapana merkata Heia Heiaan liikunnat ja viime vuodelta se kertoi että salikäyntejä on tullut 252 kertaa. Onhan siinä käyntejä kerrakseen, muutakin liikehdintää oli tullut ihan reilusti ja yhtensä treenejä oli tullut lähemmän 1000, tosin osa niistä on venyttelyjä ja hierontaa sekä treenin jälkeisiä aerobisia.
Keskiarvolta olen käynyt salilla 5 kertaa viikossa, tavoitteissa olen pysynyt.
Viime vuosihan oli pelkkää kisaa ja aerobisiahan tuli myös hinkattua ihan kohtalaisesti ulkona kävellen 216 kertaa ja sisällä spinnigiä  94 kertaa/ 90h Ilmankos oli persaus kipeenä.Uuden takin joudun ostamaan talvenvaralle, selässä on tapahtunut kasvua ja olkapäissäkin sillä takit alkaa ahdistaa. Kaikki takit ei kinnaa, mutta ulkoiluun olisi kiva saada sopivampaa takkia jossa voisi nostaa edes kädet ylös :D Toppahousut meni kuitenkin varastosta jalkaan ja säästyi satanen, kun ei niitä tarvitse hankkia uusia. Bodaaminen voi tulla kalliiksi, yläkropan treenin jälkeen alkoi takki puristaa kun kotio salilta lähdettiin. 
Terkuin Ässän perse ja Ämmän (tai ällän) selkä :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti