sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Viikot 4 ja 5

Viikkoon 4 mahtui hyviä treenejä, joista ensimmäistäkään en tehnyt olkapäille. Niiden suora treenaaminen on nyt ollut tauolla hetken aikaa, ne tuskin häviävät minnekään tänä aikana.
Penkkiä tein, en ole kyykännyt, mutta prässissä oli ihan kohtailaista yritystä jalkatreenissä.
Mun prässi etureisille voi monesta näyttää vajaalle treenaamiselle, kun polvet ei mene kainaloon, ei edes lähellekään. Mun liikkuvuus ei ole maailman parasta luokkaa ja etureisiä treenatessa ei sen liikeen tarvitsekaan olla suuri, pääasia on että se tuntuu ETUREIDESSÄ eikä perseessä, selässä tai takareidessä.
Sama homma kyykyn kanssa, on ihan älytöntä mennä ääääästytö grääääs meiningillä jos liikettä haluaa vain etureisille kohdistaa.  Tosin jos on ihan liikaa painoa ei se kyykky mene kuin pieneksi heijaamiseksi, jos siihen 90 asteen kulmaan uskaltaa mennä niin hyvä on.
Jos haluan kyykyn persiille niin sitten teen se syvälle, enkä edes juuri nouse sieltä ylös, vaan nytkyttelen mielummin siellä alhaalla, smithissä tämä toimii hyvin.
Juu ja huomioon pitää ottaa huono polvi ja kehno selkä, jottei ihan helpoksi menisi.


Sunnuntaina kävin tekemässä hyvä jalkatreenin joka vei jalat alta :D

Viikko 5 alkoikin sitten aivan toiseen tahtiin. Maanantaina polvi oli "hieman" turpea, noin 4 ,5 cm paksumpi kuin toinen kaveri.
Soitto polille ja tiistaiksi  sain ajan sen tyhjennykseen. Samalla polvinesteestä otettiin näyte ja samaan rahaan sitten keuhkokuvaa uudelleen, jotta päästään kuun lopussa aloittamaan uusi lääkitys. Sitä varten piti varata aika, sillä lääkitys aloitetaan valvovan silmän alla. Lääke pistetään kerran viikossa rasvanahkaan :D sitähän mulla riittää. Pistos on samanlainen kuin insuliinikynä, eli helppo ja nopea. Luultavasti myös kivuton.

Kävin myös rokotuksissa, jäykkäkouristus, pneumokokki ja influenssarokotus. Olo on ollut kuin neulatyynyllä tällä viikolla. Varmaan on saman verran on tungettu kamaa sisään kuin polvesta otettu ulos, reilu 20 ml...


Pari päivää keppien kanssa venkoilua antoi kyllä taas perspektiiviä omaan liikkumiseen. Jos vähän sattuu, mutta jos jalalla ei voi yhtään astu ja jos se jatkuisi viikkokaupalla niin ei se ainakaan helppoa olisi. Onneksi mulla on oma "pikku" apuri kotona joka kantoi mun kaikki tavarat mulle (eli ruokaa)

Tämähän tarkoittaa sitten sitä että jalkoja ei tarvitse vähään aikaa treenata, onneksi kropassa on vielä ehjiä paikkoja jäljellä joita voi työstää, mutta muutamia lepopäiviä tässä tuli väkisinkin.


Keskiviikosta eteenpäin sain 4 yläkropan treeniä aikaiseksi. Koitin varoa jalkaa etten laittanut ylimääräistä painoa tai painetta sille ollenkaan, melkein istumahommiksi on meni treenit,  mutta hyvin se onnistuu vaikka jalka olisikin poissa pelistä.  Treenin päätteeksi kävelin matolla, jotta siihen saisi hieman liikettä aikaiseksi ja ensi viikolla olen jo ihan tanssikunnossa :D

Launtaina tein vielä rintaa ja hieman pakaraa testiluontoisesti, miten koipi kestää. Jos ei muuta niin karmiva pumppi ainakin tuli alakertaan.

Lauantaihin kuului myös pikkujoulut ja työporukalla kävimme Escape roomissa Helsingissä ja syömässä sen jälkeen. Tuo escape oli kyllä tosi kiva juttu ja tunti meni siivillä. Kaikilla oli siipat mukana ja taistelu käytiin miehet vastaan naiset.

Intagramiin olen päivitellyt aina videoklippejä treeneistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti