lauantai 19. maaliskuuta 2016

Onko nyt jo viikko 11?


Pystypunnerrusta vapaalla tangolla, aina yhtö ihanaa, varskin vikana liikeenä.


Samanlaista hinkkausta on ollut tämäkin viikko treenien suhteen kuin viime viikko (ja sitä edellinen ja viikko ennen sitä). Tosin vähemmän sitä on tullut, koska olen muistanut tehdä myös töitä ja se lepoviikko/kevyt siirtyi viikolla eteenpäin.
Olin jo helisemässä kun maanantaina mulle kerrottiin että pitäisi treenata, perkeleen perkele no reenataan sitten. Tiistaina jaksoin vielä valittaa asiasta ja kehoitettiin pitää se kevyt viikko!!! Niin nytkö sitten aloitan, keskeltä viikkoa?? Ei sitä niin voi aloittaa, aloitan viikon päästä ja lopetin valittamisen.

Saman kuviot, mutta tuplatrenejä on tullut vähemmän. Olo on ollut huomattavasti virkeämpi (yllätys) eikä kuola valu ihan heti illalla poskelta, kun sohvalle asettuu.

Salilla makoilemassa.


Ma selkää.
Ti rintaa + takareidet.
Ke Lepo
To käsiä ja pohkeet.
Pe. Olat ja epäkkäät.
La koipia, kaikista suunnista ja kulmista.
Su Lepo.Dippailin pitkästä aikaa.

Sitten tällaanen persekuva. Että miettikääpä pari kertaa onko se perse siellä instagramissa nyt ihan todellinen?? Kyllä siitä hanurista saa vaikka millaista heruttelukuvaa jos vaan oikean kulman osaa hanurilleen ettiä. Lättä perseestä tuli hetkessä muhkea biksuhanuri, mutta koitapa kävellä noin koko päivä :D Tulis selkäkin kauhean kipeäksi tommosesta. Miksi se persaus on niin kauhean kiinnostava kohde?? Paskaa sieltä tuloo... Kai tästä hyvän profiilikuvan sais Facebookkiin... (sarkasmia)
Hei enää 3 kk Juhannukseen, woop woop. Onko kesäkuntoa jo alettu hakemaan?? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti