sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Viikko 21

Tämä viikko on mennyt siivillä. Aika kuluu nopeasti kun on mukavaa?? Tosin tähän viikkoon mahtuu kyllä yhdet hautajaisetkin, mutta pääosin todella hyvä viikko.
Kaikki lihasryhmät tuli käytyä läpi, vaikkakin kertoja salilla ei tullut normaalia määrää.
Pystypunnerrus smithissä on kyllä raihnaselle sopiva liike.

Aika vähän kipuja ja viikonloppuna sain tehtyä hyvän jalkatreenin ilman että olisi sattunut minnekään.
Yleensä aloitan etureidenliikkeillä, mutta tällä kertaa tein toisinpäin ja aloitin takajaloista. Etureidelle tein sellaisia ystävällisempiä liikkeitä enkä ollut heti 400kg prässiä tai 140kg kyykkyä tekemässä.

Molemmat jätin pois (siis prässin ja takakyykyn), tein etukyykkyä pienillä painoilla. Reidenojennuskaan ei ole hyvä liike jos polvessa on nivelrikkoa, mikään ei siellä pehmennä sen liikettä,  senkin jätin pois. Kas kas ei satu mihinkään.

Kyykkyhyppyjä superina, vipuvarsi hackin kanssa... hapokasta oli, mutta hauskaa.

Mavea suorinjaloin tein smithissä ja sekin oli pitkästä aikaa mukavaa.
En ollut ainoa jolla hapotti jalat, hyppyjen jälkeen :D

Sain  kuulokkeet myös, joita voi uimisen aikana käyttää.
Ensin oli tietenkin hermonlähtö lähellä siellä altaassa, koska eivät pysyneet päässä jos ui kovempaa. Veden vastus heivaa kuulokkeet altaan pohjalle ja käännöksiä ei voi todellakaan kunnolla, ei edes niitä mummo käännöksiä, joita mä teen ja potkaisen vauhdin altaan päästä ja liun eteenpäin.
Minä laitoin ne hetkeksi sivuun ja koitin sitten lopuksi uudelleen, sain ne laitettua uimalasien alle niin etteivät heti putoa, mutta siltikään vauhdin hurmaa  ei voi tuntea, kun ne päässä ui.
Hyvin blokkaavat äänet ulkopuolelta ja kivahan se on musiikkia kuunnella samalla. Luulen että uimalakki olisi tässä kohtaa hyvä, muutenkin koska mun tukka alkaa muistuttaa surffarin tukkaa.
Sitten sähköpostilaatikkoon tuli tällaiset:
Hieman oli hankaluuksia saada näitä lippuja, kun nettisivut tökki ja pahasti. Onneksi sain apua rapakon takaa ja liput tuli hankittua. Tavoite oli päästä eturiviin, mutta ne liput oli jo kaikki menneet, pitää tyytyä toiseksi parhaaseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti