sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Viikot 17,18 ja 19

Viikoilla 17 ja 18  salitreenejä tuli kaikkiaan kolme kappaletta. Muuten olenkin ollut uimahallilla ahkerasti viettämässä treeniaikaani. Tunnissa yleensä sisään ja ulos. Uimiseen menee 30-45 minuuttia ja muihin aktiviteetteihin se loppuaika. 3 minuutin suihku ja 3 minuutin sauna ja loppu ajan mä rimpuilen joko uikkaria päälle tai pois :D Lasit muurautuneena silmiin, silmien ympärillä pysyy hienot railot aina pari tuntia uimisen jälkeenkin.


Treeni on ollut tosi kevyttä eikä lihakset tulleet juurikaan kipeiksi, joka olikin tavoitteena. Useinhan tauon jälkeen tekisi mieli vetää treenit hullunkiilto silmissä, mutta se ei välttämättä ole kovinkaan fiksua.

Reumalääkkeestä en edelleenkään tiedä onko siitä ollut kauheasti hyötyä vai ei. Ehkä osa kivuista on laantunut, mutta esimerkiksi polvessa ei ainakaan ole mennyt minnekää ja tuskin edes menee. Siihen tuppaa ilmestymään nestepatti aina kun teen jotain jaloillani.
Sivuvaikutuksista en osaa sanoa, onko ne kenties siitä johtuvia, mutta yksi ainakin sivuvaikutus on että huuli on halki ollut kohta pari viikkoa, ranteeseen on ilmestynyt inhottavaa ihottumaa. Näiden takia en siis nyt laita lääkettä itseeni,koska niiden pitää ensin parantua, nyt tauon aikana polvet eivät ole olleet niin kipeänä, joten ehkä mä ne olekaan luulosairas.


Sitä tulee hieman vainoharhaiseksi sivuvaikutusten suhteen, varsinkin jos eksyy netin keskustelupalstoille. Sitä alkaa kuuntelemaan kehoaan vähän liiankin hyvin ja kaikki mahdolliset erilaisuudet aiheuttaa järkyttävän paniikinomaisen tunteen (no ei aiheuta)
Sama tapahtuu muuten usein laihduttaessa.
Maha jos murahtelee erilailla ja paska ei olekaan kiinteää, on jossain (ruokavaliossa) heti vikaa. Paino ei laskekaan taisaisesti vaan ehkä jopa nousee välillä, on nälkä tai välillä väsyttää enemmän.

Toki nämä kaikki on sellaisia juttuja joihin on hyvä kiinnittää huomiota, varsinkin jos se on aikaisemmin ollut erilaista. Muutoksia tehdessä kehossa tapahtuu yleensä muutoksia. Lisäämällä vedenjuontia usein pissattaa enemmän. Lisäät kasviksia luultavasti  pierettää enemmän, kuidut tekevät saman ja vessareissut saattaa ollakin liukkaampia kuin ennen ja sitä tapahtuu useammin, eikä kerran viikossa torstaina klo 18:32.
Viikolla 19 alkoikin jo tuntumaan että tämä "lepäily" alkaa riittämään ja pitää saada kunnon treeniä kehiin. Kaverille laitoinkin että nyt pitää saada sellaista treeniä kehiin ettei kakkosta pysty pidättämään :D

No ei se ihan niin mennyt, mutta kyllä satasella pitää kyykätä kevyesti kuitenkin. Ihan tosi hyvä fiilis on ollut jokaisen treenin jälkeen ja olo on sellainen että tekisi mieli mennä melkein heti uudelleen salille takaisin. Lepo on siis tehnyt terää kropalle ja mielelle jos nyt ei kuitenkaan kolmea vuotta putkeen jumppais ilman lepoa :D

Tänään (sunnuntaina) olin muuten menossa uimaan, mutta uimahalli oli niin täynnä porukkaa ettei sinne sekaan mahtunut  tai olisi mahtunut, mutta uimisesta ei olisi tullut mitään.
Kesä on virallisesti alkanut, kun Hulk sai kesätukan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti