torstai 8. syyskuuta 2016

Lomalle mars.

Muutaman päivän päästä olemme jo toisella mantereella hengailemassa ja hieman lämpimimmissä olosuhteissa. Siihen asti täällä olisi vielä jonkin verran puuhasteltavaa ja treenejä myös jäljellä.


Sadan toiston prässin muutin tällä viikolla selkätreeniksi. Teen alataljaa 100 toistoa ennen jokaista treeniä. Painoa on niinkin hurjasti kuin 15-20 kg.
Nyt on selkä seuraavat kuusi viikkoa rääkin kohteena ja sen jälkeen olisi tarkoitus saada hauikseen jotain kehitystä aikaiseksi, mutta ei mennä vielä niin edelle.
Miksi selkää? Koska sinne tarvitsen enemmän ulottuvuutta 3 D efektiä, ettei se olisi lattana kuin pannukakku. Oletteko koskaan nähneet liian hyvää selkää kenelläkään??? En minäkään.

Jottei elämä olis vain ruusuilla tanssimistä ole ollut, onhan niitä vaivojakin ja yleisimmin niitä on polvissa, niin nytkin. Toinen ärtyy todella nopeasti ja turpoaa ikävästi tuosta polven ulkopuolelta rasituksesta. Mä kävelen päivittäin tosi paljon koirien kanssa, joku varmaan kävelee enemmän. Tätä varten mun on kyllä ostettava jälleen uudet kengät koska ne jos jotka pitää olla hyvät, ettei vaivoja tule. Uudet kengät hankin ja uuden muotoillut pohjalliset myös, katsotaan minkälaista apua niistä on.
Pohjallisten muokkaamista.Polven kanssa kävin myös lääkärissä ja sain lähetteen magneettiin (taas) Oonkohan tänä vuonna ollutkaan magneetissa :D Joten käväsin magneetissa. Lausunnon tulkkaamista saan odotella tovin, mutta ei se ehjä ole, sen nyt tajuaa tyhmempikin.


Rapatessa roiskuu.Treeneissä on mennyt mukavasti ja treenejä siis hieman muokattu. Jalat saavat yhden treenin edellisen kahden sijaan, ihan vain tuota polvea ajatellen.  Jalat muutenkin ottavat treeniä hyvin vastaan, eivät katoa vaikka "vain" kerran niitä viikossa teenkin. Tosin teen yhden harjoitteen vielä erikseen pakarallekin, jossain välissä. Hauista tulee kahdesti viikossa ja selkää siis jokaisessa treenissä.

Lauantaina starttaakin matka Olympiaan ja ihan mahtava nähdä livenä niitä urheiljoita, joita on netin välityksellä seuraillut.
Päivittelen Snap Chattia reissussa ja sieltä läytyy jerita1  koodilla jos joku haluaa seurata reissua. Tarkoitus on kuitenkin myös treenata eikä pelkästään "humputella"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti