keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Viva las Mr. Olympia.


Jenkkilät tuli käytyä ja Mr.Olympia kisa katsastamassa.

Olin todella positiivisesti yllättynyt koko reissusta ja maasta. Suurin osa asioista toimi moitteemasti eikä juurikaan yllätyksiä tullut vastaan. Mitä nyt tullissa mennessä pidempää tarkastusta ja kahdesti, mutta muuten reissu meni tosi kivasti. Ihmiset on tosi ystävällisiä, jopa kodittomat toivotti hyvää päivää vaikkei rahaa herunutkaan. Ehdottomasti menen uudelleenkin käymään, ihmiset on tosi kovia puhumaan ja alkavat puhumaan ihan joka paikassa, siinä suomalainen mörökölli ihmeissään kun pitää alkaa jutustelemaan niitä näitä.Kuntosalejahan siellä on hemmetisti ja jokaiselle löytyy jotain.

Losissa käytiin kolmella eri salilla, mutta kaikki oli Golds Gymin saleja.
Las Vegasissa käytiin parilla eri salilla, mutta nekin oli saman ketjun saleja. Las vegas athletic club.

Saleilla oli yleensä ihan älyttömästi aerbisia laitteita ja saman verran salilaitteita.. no ei ihan mutta melkein. Nt en tosin enää ihmettele miksi, sillä monelle se sali on ainoa paikka tehdä sitä aerobista, sillä kävellen ei kyllä pääse juuri minnekään, vaan autossa tuli itsekin istuttua 2200 km verran kahden viikon aikaina. Ruuhkaa oli varskin Losissa ja esim 1, 5 tuntia saattoi kestää salille meno, vaikka ei ollut pitkä matka.


Olympia oli varsinainen Show,  oli kyllä ilo katsella urheiljoita lavalla ja mikä työmäärä siihen on tehty. Osa käynyt monia kisoja päästääkseen Olympiaan asti. Kyllä niitä kuntoja katsellessa sai motivaatiota kohdilleen taas pitkäksi aikaa.Messut oli isot ja niitä talsiessa meni noin 3 tuntia, eikä edes hipelöity joka kojulla vaatteita :D
Tai kisaajia.Treenaamassa kävimme suhteellisen normaalisti, liikuntaa toki tuli huomattavasti vähemmän kuin normaalisti, sillä arkiliikuntaa ei tullut ollenkaan. Onkin ollut ihanaa taas päästä koirien kanssa lenkkeilemään ja pian on taas talvi jolloin perheen pienimmät ei kovalla pakkasella ulos halua lähteä. Onneksi siihen on vielä aikaa :) siis niihin koviin pakkasiin.


Ehdottomasti lähtisin uudelleen, tosin jos Olympiaa lähtee katsomaan niin liput olisi oltava melkein edestä, vaikka ei me nytkään niin kaukana oltu, mutta olisi se kiva nähdä paremmin. Nyt mustaakseni liput maksoi hieman yli 200 € per lätty.
Eipä siellä muuten rahaa mennyt muualle kuin ruokakauppaan, ei olla kovia shoppailemaan niin meni aika matalalla budjetilla koko reissu. Kalliimmaksi olisi tullut jos ei olisi ollut mahdollisuutta tehdä itse ruokaa, jokainen ulkona syöminen tuli kustantamaan 50-100 dollaria. Niin toki saisi ruokaa halvemmallakin jos sitä pikaruokaa söisi, mutta kun ei syö.
Vähän tuli tehtyä ostoksia messulla, mutta todella vähän.


Nähtävyyksiä tuli oikeastaan katsottua vasta ihan viimeisillä päivillä, sillä pari paikallista ystävää näytti meille hieman paikkoja.

Mukavaa oli, mutta oli ihan kiva tulla kotiinkin, vaikka matkalla olikin mukavaa. Lämmön olisin voinut ottaa mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti