torstai 13. lokakuuta 2016

Siihen on moni kuollu..

Taas on helvetti irti yleisönosastolla... Nimittäin fitness helvetti.

Ei se ole urheilua. Kehonrakennus ja fitness on itsekkäiden ihmisten laji, persettä siellä vain näytellään. Sairastuu ja kehonkuva vääristyy (plus kaikki samat vanhat laulut). Yleisönosastoon ilmestyy joka kevät/ syksy, sen myötä kun fitneksestä tuli virallisesti URHEILUA!!! Niin saatana koittakaapa ottaa sitä meiltä pois, ei onnistu. :D

Jos ei ole muuta elämää, miksi se haittaa Penttiä Seinäjoelta tai Maijaa Keravalta?
Vaikka olisikin muuta elämää, se 5 kertaa viikossa salia pilaa elämän ihan kokonaan, koska menen salille ihan vain itteäni ajatellen. Haluan isot lihakset ja kireän perseen, ehkä ajattelin tulevaisuudessa esitellä persettäni ja hauiksiani kisalavoilla, voi voi ja nyyh nyyh.
Jos elämäni ei ole samanlaista kuin sinun, tekeekö se siitä väärää? (no totta vitussa tekee)
Samaa voisin ajatella sinusta, miksi et käy salilla, miksi et huolehdi omasta terveydetäsi tai ulkonäöstäsi, edes yleisellä tasolla. Miksi  syöt niin paljon roskaa, mutta arvaa mitä? Minulle on ihan sama mitä sä syöt ja missä, koska se ei kuulu mulle.


Rakas Maija ja Pena.

Iän myötä ihmisen keho tuppaa surkastumaan. Olen huomannut, että meidän salilla käy iäkästäkin porukkaa. Voin arvata:  -että EI OO SAMA ASIA, no jumalauta kyllä on!!!! Ihan samasta syystä siellä mummo 65 vuotta kuin poitsu 15 vee käy.
Mikä se on? Se on se hyvä fiilis joka siitä tulee. Maijan ja Penan kannattaa kokeilla, jos se ei ole sitten sulle se sali oma juttu, se voi olla joku muu asia. Ehkä sä tykkäät olla sohvalla, mutta se ei ole mitenkään yhdeltäkään salilla käyvältä ihmiseltä pois, että sun perse on sohvassa. Oikeastaan enemmänkin se on kiitos, sillä mahtuu paremmin treenaamaan kun olet kotona.

Mutta siitä tulee se vääristynyt kehonkuva ja ei olla tyytyväisiä, kun on lihottu 250g kisan jälkeen. No en tiedä, onko se Pena sitten ylpeä siitä että lomareissullaan hänellä oli + 5 kg keskivartalolla tai että vaimo toi vähintään saman verran kannikoilla tuliaisia??
Miten on, kuinka monen EI lajin harrastajan olette kuulleet olevan tyytyväisiä omaan kehonkuvaansa tai siihen miltä näyttää alasti peilin edessä seistessä??? Mahtuu muuten yhden käden sormiin, eikö mahdukin? Voimme vain miettiä miksi laihdutustuotteet on niin suuri bisnes... Ei ainakaan sen takia että ihmiset on tyytyväisiä siihen miltä heistä tuntuu tai näyttää.

Mä tiedän enemmän kehoa tuhoavia harrastuksia tai elämäntapoja, joita en harrasta, mutta sä ehkä harrastat. Tai et sano sitä harrastukseksi, sillä se kebab päivässä ja siksari olutta on NORMAALIA. Mitäs sitä maksa-arvoista tai mistään muistakaan sisäelimistä, kun se on se kilpirauhanen joka voi tuhoontua siinä fitneksessä, eikä saa syödä tai ryypätä. Nälkää joutuu näkemään ja se on karmivaa se.Saatanan fitness, siihen on niin moni kuallu, vai oliko se vitutukseen??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti