keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Joulun 2016 lahjavinkit.

Mitäs sille Fitness-muijalle tänä vuonna ostaisit lahjaksi.

Kuten vuosi sitten kerroin, varmin tapa on kysyä suoraan mitä laitetaan, ettei mene broccoli väärään kurkkuun paketteja avattaessa, mutta tässä muutama vinkki jouluun 2016.

1. Valokuvaus. 
Onko naisesi ikuistettava kaunis? Hanki hänelle lahjaksi valokuvaushetki. Valokuvauksia voi hankkia moneltakin fitness-muijia kuvaavilta tahoilta, mutta itse olen ollut kuvattavana Mariah Karilla. Hänellä on ihana tapa tehdä töitä ja hän kuvaa siis kaikkia, ei pelkästään fitness-muijia.
Hänen lopputyönsä oli voimaannuttava valokuvaus. Se käytännössä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa on kaunis ja hänestä saadaan juuri sellaisia kuvia kuin kuvattava haluaa ja lopputulos on AINA positiivinen kokemus ja kuvat erittäin kauniita. Suosittelen todellakin lämmöllä ihan kaikille oli sitten urheilullinen tai ei, jokaisessa on jotain ihanaa.
2.  Päivitä hänen fitnesskellonsa.
Tähän aikaan vuodesta tulee moniin sporttikelloihin uusia malleja, joten jos kello alkaa vetelemään viimeisiä hankipa rakkaallesi uusi.
Mun suosikit ovat Polar ja Suunto.
Suunnon spartan.

Polar loop crystal

3. Treenivaatteita ei ole koskaan liikaa ja jos hänellä on joku tietty suosikki hanki vaikka samanlainen tai lahjakortti kyseiseen liikkeeseen, mistä hän on pöksyt tai paidan hankkinut. Et tarvitse kuin pientä salapoliisityötä tarkistaaksesi koon ja googlen.4. Icebug kengät
Jos hän ulkoilee tai lenkkeilee olisi ihan oiva tilaisuus hankkia näille pääkallo keleille nastoilla varustetut kengät joko juoksuun tai ulkoiluun. Näin vältyt siltä valitukselta joka tulee, kun nilkka muljahtaa nurinpäin ja treenaamaan ei pääse moneen viikkoon.5. Matka tai elämys.
Tämä oli viime joulunkin listassa ja se on matka, olipa se sitten minne tahansa, se varmasti kelpaa jos huushollissanne on eläimiä ja lapsia eikä kukaan osaa olla hiljaa. Jo kahden kesken matka vähän lyhyemmän matkan päähän varmasti kelpaa tai mihin loma johonkin hoitolaan, vaikka ihan yksin rentoutumaan, ei siellä aina äijiä mukana tarvita.

6.  Lahjakortti Joogaan, salille tai jumppaan toimii aina, varskinkin jos on liikunnallinen tyyppi alkujaan. Sohvaperunalle en ehkä suosittele, ellei hän ole sitä itse toivoinut.


7. Lukeminen, joulun aikaan tulee paljon uusia kirjoja ja jopa uusia tietokirjoja, jotka liittyvät liikuntaan tai ravitsemukseen. Toki kannattaa tarkistaa ettei kyseinen opus löydy jo kaapista.8. Välineet venyttelyyn ja kehonhuoltoon.
Rulla, pallo, jumppamatto ja kuminauhaa ja pian naisesi pääsee spagaattiin :D

Prismasta olen löytänyt edullisimman high rollerin.


9. Lahjakortti kosmetiikkaan tai hoitolaan.
 Onko naisesi kosmetiikan suurkuluttaja? Lahjakortti  jolla saa ostaa juuri niitä tuotteita joita ite tykkää käyttää. Jos ei ole niin kosmetologille hoitolalahjakortti kelpaa varmasti kaikille naisille.
Sillä ihonhoito on todella tärkeää paljon liikkuvalle naiselle.10. Lahjakortti hierontaan, osteopaatille tms. Toimii varmasti aina, mutta älä osta minne tahansa vaan kysy missä hän mahtaa käydä tai ota selvää hyvistä paikoista lähellä, ettet osta sikaa säkissä. Mikään ei olen niin kamalaa, kuin huono hieronta.
P.s En ota vastuuta jos joulu on pilalla, vaikka oletkin hankkinut jonkin mainitsemistani lahjoista :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti