torstai 16. maaliskuuta 2017

Helmi ja maaliskuun kuulumisia.

Helmikuun vaihde meni kevyessä flunssassa, joka oli ensimmäinen pitkään aikaan. Viime vuonna en sairastanut ollenkaan.
Levoksihan se meni ja kun kävin kokeilemassa treeniä olo tuli sen jälkeen uudelleen kipeäksi ja olin jälleen yhden päivän levossa joka taittoi flunssan ja olen taas terveen kirjoissa.

Uusi ohjelmakin starttasi kolme viikkoa sitten, mutta enhän mä sitä päässyt täydellisesti alusta asti tekemään, vaan osia sieltä täältä. Nyt tosin viikko on mennyt jo normaalia treeniä ja arkea pyörittäessä ja kyllä kehossa treenit menee sinne minne pitääkin.

Uudessa jaossa ei painoteta erikoisesti mitään, paitsi käsiä tulee kahdesti viikossa, muuten kroppa käydään läpi kerran ja treenejä tulee edelleen viisi kappaletta.
Jalkatreenien paikka vaihtui maanantaista lauantaihin ja muutenkin päivät ei oo enää samat, kuin esim viime jaossa. On hyvä vaihtaa välillä myös päivien paikkaa ettei aina maanantai ole se jalkapäivä, näin saat taas uutta ärsykettä kropalle.

Polvi on vielä paikallaan ja nyt se operoidaan tämän kuukauden lopulla, ellei mitään mullistavaa satu, kuten uusi flunssa. Polvikivut on nivelrikon osalta vähentyneet ja se johtuu osittain 1.) Dietistä ja keventyneestä ruhonpainosta 2.) parempilaatuisesta ruoasta 3.) Yksi jalkatreeni viikossa jotka ei oo enää niin raskaita painoiltaa, mutta silti kovia.
Joten pari viikkoa aikaa vielä ennen leikkausta, eli pari jalkatreeniä ehtii tekemään. Onneksi kuun taitteessa pitäisi olla vähemmän luntaja tiet ei niin liukkaita metsäpoluista puhumattakaan, että uskallan heit lähteä liikenteeseenkin.Uusi treenijako näyttääpi tältä.

Ma Rinta ja hauis
Ti Selkä ja ojentaja
Ke Lepo
To Olkapäät ja epäkkäät
Pe Kädet+ pohkeet
La Jalat

Vatsoja ja pohkeita sitten taas fiiliksen mukaan tungettuna sopiviin väleihin. Joka treenissä oon myös mahdollisuuksien mukaan tehnyt aerobista. Nyt olen taas voinut tehdä portaitakin, joka tuo hyvää vaihtelua. Venyttelyä myös joka treenin jälkeen, mutta nyt muutaman viikon en ole sunnuntaisin käynyt venyttelemässä, mutta se on otettava taas mukaan, ettei käy meno liika jäykäksi.Uudet käyntikortitkin sain haettua, mitäs tykkäätte? Kaipasin hieman vaihtelua vanhoihin.


Semmoisia kuulumisia tällä kertaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti