torstai 30. maaliskuuta 2017

Sairaspäiväkirja :D

Keskiviikkona oli leikkauspäivä. Kävin aamulla ennen sairaalaan menoa koirien kanssa lenkillä.
Syömättä tuli olla 6 tuntia ennen leikkausta, mutta kun operatio oli puolelta päiltä, en viitsinyt nousta 5 aikoihin syömään, nukuin mielummin. Sain kuitenkin juoda vielä kahvia pari tuntia ennen operaatiota ja sehän riitti.

Vaatteet vaihtoon ja esilääkkeet sairaalassa kehiin, pienen ajan päästä köpöteltiinkin jo saliin. Tippa ja sen kautta jotain päätä pehmentävää ainetta suoneen ja pyysivät kääntymään kyljelleen, no siinä vaiheessa olinkin eri mieltä sillä olin nukutuksen kannalla. Ei siinä tosin tarvinnut väitellä, kun suoneen menikin sitten nukkumattia ja taju lähti sen siliäntien.
Eilistä olotilaa...

Heräämössä seuraavan kerran avasin silmiä klo oli 14, sain lisää särkylääkettä kahdesti ja suljin silmät uudelleen. Kello oli kolme ja taas joku kävi kysymässä miten menee ja sain lisää troppia ja kohta kello olikin neljä ja sitten se tuli viisi. Mä siis nukuin koko päivän.

Huono olo mulle tuli kun vaihtelin omia vaatteita päälle ja odottelin hakijaa paikalle ja sellainen ihan järkyttävä hiki iski päälle :) Hoitaja toi oksennuspussia, mutta en mä kyllä ollut ajatellut oksentaa, kysiy vielä että haluanko takaisin tippaan, en halunnut :D

Nukuin autossa, oli paha olo.
Pääsin kotiin ja sitten se yrjö meinasi tulla olohuoneessa, käsi eteen ja koitin rymistellä vessaan, mitään ei tullut, nielasin siis :D

Sohvalle lepuuttaan koipi ylhäällä.

Teipit sais olla viikon, kun tikkejä ei tullut laisinkaan. Purin tuon hirveen ruskean kääreen pois ja sekin jo helpotti kipua ja paineen tunnettaa koivessa.


Mitäs sinne sitten tehtiin. No se kierukan revennyt osa otettiin pois ja siellä oli myös iso kysta joka oli samantein tirskahdellut ulos kun sisään olivat menneet ja se tyhjennettiin. Samalla olivat siistineet polven sisäosan ja repsottaneen rustonpalan myös harkinnan jälkeen poistaneet.
Särki ja särkee tänään torstainakin ja sain muuten kepit joilla liikkua. Pari päivää pitää olla enemmän koipi ylhäällä kuin alhaalla ja jumppaliikkeitä saan alkaa jo tekemään fyssarin ohjeiden mukaan tänään. Pian sitten salillekin pääsee, onhan mulla kropassa muitakin lihaksia kuin jalat.

HUOMENTA

Olo oli kyllä eilen sellainen humiseva ja niin on vähän tänäänkin. Hiki tulee kun liikkuu pitkin asuntoa ja noi portaat aamulla ja eilen illalla oli kyllä verrattavissa puolimaratoniin, se hien määrä :D
Lääkkeet oli aika tehokkaat ja kun hoitaja kertoi mulle ohjeita sanoin sille että mä en kuule mitään, mun korvat on ihan lukossa ja nyökkäilin vaan kun en voinut puhua samaan aikaan, koska sitten en kuullu ainakaan mitään :)


Pari viikkoa saikkua, tikkejä ei tullut ollenkaan.

Kävin postilaatikolla ja seisoskelin koirien kanssa pihalla, naapuri lupas viedä Iitan lenkille.

P.s Söin eilen karkkia, siinä mun ruoat melkein eiliseltä olikin, ei oikein maistunut, ei ole kyllä tänäänkään juurikaan uponnut, mutta eiköhän sekin tästä korjaannu.

4 kommenttia:

 1. Punttisharrastus on kyllä ihana, kun sieltä ei kauaa tarvitse operaatioiden takia olla poissa :) Pikaiset paranemiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, aina voi jotain tehdä vammoista tai krempoista huolimatta. Kiitos <3

   Poista
 2. Tämä olikin kivaa luettavaa näin ruokailun ohessa :D
  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että viihdytti 😂 Ja kiitos Heidi

   Poista